Nemcsak a zenész és édesapja, de a szakma is elfogadhatatlannak tartja Bochkor Gábor és Boros Lajos viselkedését. A műsorvezető-páros arra biztatta egyik hallgatóját, élő adásban törje össze Király Viktor CD-jét.

Forrás: bulvar.ma.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Van már CD-je is? Szörnyű műveletlen vagyok, én még nem is hallottam!
51kacsa
@varrólány: Ne ess kétségbe, nem vesztettél sokat. Aki meg nem érti a hülyeséget, annak beszélhet bárki, bármit. Azért, mert a Bochkor Boross páros ad egy tippet az nem jelenti azt, hogy el is kell fogadni! A kisKirály meg túlreagálta a dolgot. A bíróságnak meg más dolga sincs csak ilyen baromságokkal foglalkozni!
csikknorisz
@Zsoel: Persze, hogy bunkosag. Az osszes reggeli kereskedelmi radios ''showmusor'' ilyen, szemely szerint en ruhellem oket, meg egy perc is sok, ha olyan helyen vagyok, ahol ezeket hallgatjak. En nem erre celoztam, hanem a per jogalapjara. Ha pl. valaki nyerne egy meregdraga Herendi porcelant, aztan beleszarna, bunkosag volna? Nagyon. Buntetendo? Nem. Lekop vagy beszol egy kokero az utcan, bunkosag? Az. Buntetendo? Nem. Lehetne meg folytatni. A Kiraly-klannak raadasul ez pont jol jott, meg ha az ellenkezojet is allitjak. A negativ reklam ugyanugy eleri a celjat /felhivni a figyelmet x termekre/, mint a pozitiv.
csutak
@csikknorisz: Bocs, de tévedel!
Ha leköpnek az utcán akkor fennáll a tettlegesen elkövetett becsületsértés vétsége, lásd még:

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LEGFELSŐBB BÍRÓSÁGA

2008.El.II.E.3/10. szám


BKv. 71.

1.
Más személynek sérülés okozására tipikusan nem alkalmas tárggyal /pld. tojással/ megdobása, tettleges becsületsértést /Btk. 180. § (2) bekezdés/ valósíthat meg.
moncsi
Pang Sarka Kata veséje... na ennyire fontos ez a viktorféle hir is:):)::)
overdose1
Kit érdekel a Viktor a bumerángban a két h meg pláne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.