Stohl András egyre dagadó drogbotránya már a Parlament falain belül is téma. Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke kemény véleményt fogalmazott meg a színészről: igazságtalannak tartja ugyanis, hogy Stohl szabadlábon védekezhet és tovább folytathatja a munkáját.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@marlin: Csak egy apró kiegészítés: a most még független T. Bíróságra!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@marlin: majd akkor, ha a (nem) T. bíróság végre a helyzet magaslatára tud emelkedni és a törvény szigorát egyenlően alkalmazza mindenkin!
inkvi
@marlin: Rá van bízva! Hány év kell ehhez, hogy annyira enyhe legyen, ..... hogy mi ülünk helyette! Ügyvéd urak-ügyvéd urak! Ez az igazi eskütök!
marlin
Nem értem mi bajotok van a "független magyar bíróságokkal"??
Diamont Frost
@marlin: Menjél a bíróságra és megtudod!
inkvi
@Renrol: A mai nap csúcs beszólása! Gratulálok! Ügyvédnek mond, hogy Te védtelen vagy és csak az ügy van védve; hadd higgye el, hogy megérdemli a tömött zsebét! Mindegyiket beépíteném a gátba; bár gátlástalanok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.