A rohanó életvitel, a szmog, az UV-sugárzás és a passzív dohányzás okozta civilizációs ártalmakat a magyarok 90 százaléka saját bőrén tapasztalja, ugyanakkor egyharmaduk nem tudja, hogy védekezni igenis lehet ellenük. 41 százalékuk nincs tisztában azzal, hogy a táplálkozás egyfajta pajzsként szolgálhat a környezeti ártalmakkal szemben. A többség még csak nem is hallott arról, hogy a káros szabadgyökök ellen bizonyos élelmiszerekkel védekezhetünk - derült ki a „Nescafé Közérzet" felmérésből.
Forrás:
Életforma
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás