Mindenképpen összeomlik VV Éva, ha vasárnap este vagy így, vagy úgy elhagyja a ValóVilág villáját? Erre a kérdésre a család és a barátok minduntalan nemleges választ adnak ugyan, a szakértő szemek elől azonban nem lehet elrejteni az egyértelmű jeleket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@full: Azt viszont el kell ismerni, hogy az okosság nem az intelligencia velejárója. Láttunk már több diplomás bunkót nem egyet, nem, kettőt. A paraszt gyerek is lehet intelligens aki nem eminens tanuló ha ösztönösen ráérez mi a helyes. Lehet most akkor azzal jönni, hogy a sztereotípiának nem feltétlenül kell megfelelni mindenáron. Azért van egy általános elvárás, egy viselkedéstannal foglalkozó szakembert azért szívesen meghallgatnék nem csak Éváról hanem még sok mindenkiről.
guszty
Ő vállalta. Nem kellett volna elinni az idegeit. Még albatrosz elől is elitta a piát.
pacsirta
Vannak Békéscsabán jó ideggyógyászok!!!
Disznópofa
Egyáltalán, ismeri ez a nő mi az a víz és ha igen, akkor hogy a zuhanyozáson kívül mire használható még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.