Bár valóban csalódott egy kicsit Wolf Kati, mégsem változtatna semmin, ha újra felléphetne az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő olvasóinknak azt is elárulta, hogy úgy érzi Düsseldorfban a magyar csapat megmutatta, van bennük kurázsi. Az X-Faktor sztárja kislányával együtt érkezett szerkesztőségünkbe.     

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
A fesztiválon előadott dal bőven megüti a nemzetközi mércét,akár angolul,akár magyarul énekeli.Egy ilyen dalért millió dollárokat fizetnek a külföldön.Remélem Kati is megkapja,nem csak forintban.Nem szabad a külföldi fellépéseket semmiáron lemondani!Mutasd meg jobb vagy mint az elsőnek megszavazott helyezett.
qxy
Nem gondolkodni Fogd a családod és indulás. Mi vár itthon? Nagy szar! Ha van egy kis honvágy, mindig haza lehet jönni. de csak látogatóban.Én is néha szégyellem magam amikor otthon vagyok szabin és letelik, Mondom a kedvesemnek. Na gyere megyünk haza. Már mint ki a Németekhez.Rég elavult az a közmondás.Mindenütt jó de legjobb otthon.Én úgy írtam át, hogy mindenütt jó de legjobb, , Ahol úgy is érzed.
zsömle
aztán elénekelje ám a vukkot...............
kovikovi
Menj Kati, menj... Szeretünk, de menned kellene...
51kacsa
Szép is lenne egy nemzetközi karrier! Minden adottsága megvan hozzá! Hajrá Kati vágj bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.