Teljes a Megasztár zsűrije: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás alkotja a tehetségkutató ítészkarát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
@Dulcinea: Andika biztos sitr neki a tényekben ,hogy keveset keres a férje/Bocsi/ :D
Dulcinea
@Zolee75: Szegényeket majd ha időm lesz sajnálom!
rokker33
Hány s-gget nyalhattak ki ezért a posztér ? 3-5-10 ?Mit számít ezeknek a milliókat kereső s.ggnyalóknak nem számít!
DR.somosi
Bocsiban csalódtam a dohányzással kapcsolatos megnyílvánulásai miatt,nem vagyok rá kíváncsi többé.Sajnos ezek a tehetségkutató műsorok egy-két jó előadó mellett kitermelnek több száz selejt celebet, bikicsunájt is, akik hónapokig folynak a csapból,azután eltűnnek csendben.
Ezt se nézem.Ez a véleményem.
Feraj49
Ezt a Mester Tamást valaki nagyon "nyomatja".Nála 1000x jobbak vannak mellőzve. /Pl.Demjén Rózsi,ja Ő nem "tengerpart homokos/
Zsoel
Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás: csupa hozzáértő, mértékadó, hatalmas énekesi munkássággal és pályafutással bíró, független és szakmailag kérlelhetetlen személy. Közröhej ez az egész Megaszar meg X-fucktor, ez a két műsor mindenről szól, csak a tehetségkutatásról nem, nem csoda hát, hogy normális magyar zenész nem adja hozzá a nevét. Ezeknél már csak maguk a versenyzők szánalmasabbak, akik elhiszik, hogy az 5 perc hírnév számít valamit, pedig csak a következő szériáig tart, vagy sokszor még addig sem, és még akkor nem beszéltünk arról a sok önbizalom-túltengésben szenvedő, hiányzó önkritikájú bohócról, aki nem veszi észre, hogy hülyére égeti magát, és még ő van megsértődve, ha nem látják meg a nem létező tehetségét (vagy ami még rosszabb: még azt is sikerként értékeli, ha kiröhögik). Magyarország túl kis ország ahhoz, hogy ennyien akarjanak semmitevésből (éneklésből) megélni, és ez a már említett tehetséghiánnyal együtt oda vezet, hogy a megasztáros, x-faktoros énekesjelöltek 90-95%-a pár hónap vagy év után eltűnik a süllyesztőben, csak a valóban nagyon tehetségesek tudnak fennmaradni hosszabb időn át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.