A házassági szerződés egyre inkább elfogadott eljárássá válik, hiszen sokan döntenek úgy, hogy a boldogító igen kimondása előtt rendelkeznek javaikról és közös életük egyéb aspektusairól, hogy ha mégsem jön össze a holtomiglan-holtodiglan, minél simábban és békésebben tudják lezárni az ügyet. Mostanában azonban egyre többen kötnek szexuális szerződést a házassági szerződés helyett vagy mellett, sőt olyanok is vannak, akik együttélés esetén is ehhez a megoldáshoz folyamodnak.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Szex parancsszóra? Meg is ette a fene azt az együttlétet.
pg001
@Zsoel: Elég sok nő használja zsarolása eszközeként a szexmegvonást. Ez ellen jó ötlet.
Ma már a nőknek gyakorlatilag semmiféle házastársi kötelezettségük nincs. Dolgozhatnak ha akarnak, házimunkát végeznek ha van kedvük hozzá, eljárnak egyedül, mert ez nekik "jár". A férfi ha nem dolgozik lusta, ha nem végez házimunkát szemét, ha el mer menni a haverokkal disznó. Nekünk semmi sem jár. Egyre több válás után látom, hogy a gyerekek is az apánál maradnak. A mai nők már nem sok mindenre jók. Valamerre el kell mozdulni ebből az állapotból.
lópicigáspár
Nem is tudtátok?! Hisz ebben az országban rengetegen kötöttünk ilyet és nem mással, mint a 2/3-os kuránnyal! Igaz egyoldalú, de szopunk mint a borjú!!!:-(
varrólány
Nem a mennyiség hanem a minőség számít, hülyeség az egész úgy ahogy van.
Már mindent szerződésbe foglalnak.
Nyáron meg kötelező a kerti munka, az is benne foglaltassék ám!
Zsoel
@pg001: Egy férfival el lehet játszani a szexmegvonást egyszer, meg el lehet játszani még egyszer. Harmadszorra vállat von, elmegy, és keres magának egy másik pipit, aki saját kedvtelésből is hajlandó a dologra, nem pedig kötelességből. Az okos nő tudja ezt, és nem játszadozik a tűzzel. Annak, hogy én tényleg akarom, a másik meg csak muszájból (vagy fordítva), nincs értelme, mert akkor a kelletlen partner gyorsan lelombozza a másikat is, és csak összekapás lesz a dologból.
pg001
@Zsoel: Egy ideális világban egyetértenék veled. De ne feledd, hogy az "okos" - elvált barátnők által kikupált nő - tudja azt is, hogy a hűtlenség kiváló válóok, de szerződés híján a szex hiánya nem az. Válás esetén pedig egyértelmű vesztes pozícióban van a "hűtlen" férfi.
A végső megoldás a házasság és mindenféle együttélés teljes elutasítása. Ha viszont mégis ilyesmire adja a fejét egy férfi, szerintem nem baj ha már az elején gyűjt némi muníciót a korrekt befejezéshez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.