Budapest - Félő, hogy valami nagy baj történik Törőcsik Andrással (57). Tisztán látszik, segítségre van szüksége az Újpest labdarúgó-legendájának! A háromszoros bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes közönségkedvenc, akiért tízezrek lelkesedtek a hetvenes-nyolcvanas években, rettenetesen leromlott állapotban van.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Az alkohol betegség nem gyógyítható a beteg akarata, elhatározása nélkül. A látszat munka sem segít. Az étel rendelés sem. Az alkoholísta bevonja a környezetét is beteg-
ségébe, akiknek meg kell tanulni kezelni. A sajnálkozás és a helyette elvégzett feladatok csak rontanak a helyzetén. Nagyon jó szakemberek vannak az országban akik a segíteni akarókat eligazítják.
Hókuszpók
Látszat állás? Ilyen sok pénze van a szövetségnek?
Nem kell megállítani, egy alkoholista úgyis azt csinál amit akar. És sajnálni sem kell, saját maga választotta ezt az utat.
ezért
Tényleg jó focista volt. A kedvencem. Flipper Öcsi is az... volt.
Zsoel
@ezért: Hát igen. Őt is az vitte el, hogy túlságosan szerette a hársfateát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.