Péterfy Bori színésznő-énekesnő és Péterfy Gergely író felmenői jelentős, ismert alkotók: Áprily Lajos és Jékely Zoltán költő-műfordító, Jancsó Adrienne színésznő. A testvérpár édesapja szobrász, édesanyja tanár. Gyermekkoruk úgy telt, hogy a színház, az irodalom és a képzőművészet felől folyamatosan intenzív impulzusok érték őket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Horizont: Áruld máe el kedves Horizont, mi a jó büdös francot gondolsz erről a kormányról! Ezeknek? Kultúra? Na ne már! A párttagságijukon és a kötelezően megvásárolt Lancelot által írt breviáriumokon kívűl más könyvet nem láttak, színházbamag csak akkor mennek el / idegenvezető segítségével/ ha kelekótya főnökük ippeg "ünnepibeszél", meg győzedelmesen hadijelent, bal karja rángatózásától kísérve. Ezek képesek a Hamletet az omlettel összetéveszteni. Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.