Egy nap elteltével árnyaltabb lett a kép Urbán Flóriánnak az intézkedő rendőrökkel szembeni állítólagos erőszakos fellépésével kapcsolatban. A volt válogatott focista perre viszi az ügyet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Drága Urbán Flóri! Amerikában már rég pofán vágtak volna!Nem kell itt hazudozni,ok nélkül senkit nem bilincselnek meg.A bilincs használatának vannak szabályai,azt mikor,hogyan ki ellen lehet használni! Mindegyik bűnöző ártatlan !Látható fotón is milyen szerény és törvénytisztelő vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Túl nagy arca van , és nagyon biztos a mögötte álokban .
A politika majd megint beteszi a lábát , és a kis rendőrnek annyi !
kakambuki
Így igaz! Úgy tudom továbbá hogy közúti ellenőrzéskor véletlenül se szállj ki a kocsidból mert azt támadásnak veszik. Ablakot lehúzni, iratokat kiadni és kezeket a kormányra. Ha nem így történik akkor tuti hogy ólommérgezést fogsz kapni.
kakambuki
A gond az, hogy il még egyszer sem ruházták meg úgy igazából a zsaruk ezeket a nagyarcú villamos, busz és kukarongálókat. Nagy kár, mert mostanára már sokkal kisebb lenne a pofijuk.
kakambuki
A gond az, hogy még egyszer sem ruházták meg úgy igazából a zsaruk ezeket a nagyarcú villamos, busz és kukarongálókat. Nagy kár, mert mostanára már sokkal kisebb lenne a pofijuk. (javítva, bocs!)
Darthon1
Na most két eset lehetséges, szokott focizni szeretett Vezérével, akkor elengedik. Erre utal a TV székháznál bátor viselkedése is a fidesz csürhében. Esetleg nem ismeri a Vezért, vagy annak kellemetlen az önjáróvá vált csürhe tag , akkor rácumizott a brére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.