Csobot Adél és Nagy Szilárd ország-világ szeme láttára bútorozott össze az X-Faktor táborában, az erdélyi lány mégis azt állítja, hogy az együtt töltött idő csak a barátságukat mélyítette el.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Na ne már megint ?...birom ezeket az össztákolt szerelmeket tart ameddig a műsor...
csikknorisz
@honeykiss: Az ilyen műsorok a bulvárnak szólnak. Pista meg Béla együtt járnak, Gizi kurva volt, Erzsike egy szeméttelepen lakik kartondobozban, Jóska csalja az asszonyt, stb. Az ilyen mondvacsinált (vagy célzottan ilyen szereplőket kereső) háttér futtatja ezeket a valóságsókat, nem maga a műsor. Én speciel azt sem tudnám, hogy megint van ez a gipsztraktor, ha nem írnának min. száz portálon húszezer cikket róla naponta. Szimbiózis a bulvártévé és a bulvársajtó között, 69-es pozícióban elégítik ki egymást, csörög a zseton, más nem számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.