Merkel zöld kosztümkabátot vesz föl, Sarkozy magasított sarkú cipőt hord, Orbán Viktor lila nyakkendőt köt, ha rázós tárgyalásra készül. Válságos idők kabalaként használt ruhadarabjait mutatjuk be.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A kielégítetlen szexuális vágy színe a lila... hiába szopat minket ezerrel?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
...csak egy baj van , nem elég szorosan , hogy a feje színe menjen a nyakkendőhöz !!!:::))
Január
A lila szín jelentése. Forrás: hotdog.hu

A lila a kék és a piros keveréke, vagyis hatása valahol a nyugtató és az energetizáló között van. Ez azt jelenti, hogy idegesség esetén egyszerre lazít, illetve megerősít. Ez hangulati válságok esetén különösen előnyös. A lila többet tud, mint kihúzni a gödörből: aktiválja az agy kreatív központját, serkenti a szellemire való koncentrálást. Ha tehát sürgősen jó tippre van szüksége, határidőre meg kell találnia a megoldást, lila filccel írja fel ötleteit! Aztán dőljön hátra, és hagyja, hogy beugorjon a legjobb megoldás!
Lila: béke, uralkodás, önzetlenség, méltóság, felfedező, szónok, humanitárius…
Könyörtelen, fondorlatos, fellengzős, konfliktus…
A fejtetőt, az agyat, a koronát és az epikranont képviseli. Súlyos szín, mert depressziót okozhat, viszont helyreállítja a gyulladt területeket… Hatása testünkre: fájdalomcsillapító.
Kutyafüle
@Január: Köszönjük dr Január. Így most mindenki kedvére csemegézhet belőle:))
sonderkommando
És kiknek a színe a lila (és a rózsaszín)?
almosd
Azért köt lila nyakkendőt hogy a figyelmet elterelje lila fejéről .
entero
Tényleg lehet azon csodálkozni hogy sehová nem jut ebben az országban a legtöbb ember amikor ilyen cikkek jelennek meg és ilyen vélemények? Rendkívül lényeges dolog Orbán nyakkendőjének a színe és annak kigúnyolása. Akik ilyesmire ráérnek, azoknak sok gondjuk nem lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.