Saját mentora nem Stone-ra voksolt, és többen úgy vélik tapintatlanul örült a továbbjutásának. Sokakat megdöbbentett, Stone milyen kitörő örömmel és mennyire tapintatlanul fogadta, hogy miután a mentorok nem tudtak dönteni, a nézôk szavazatai alapján nem ő esett ki, hanem Lass Bea. – Bea elzárkózott a többiektôl, ô is magányos farkas, mint én. Ez egy versenyhelyzet, bármikor kieshet valaki. Nem bántottam meg, mert ez erről szól, nem barátkozni jöttem ide, hanem versenyezni. Hogy pont az én csapatomban lévő versenyzővel párbajoztam, attól ez még párbaj. Most ennek kellett megtörténnie, hadd örüljek neki. Örültem, aztán pedig megölelgettem, nem tudok mit csinálni. Egyik szemem sír, a másik meg üveg – mondta az esetről Stone.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Sokakat megdöbbentett, Stone milyen kitörő örömmel és mennyire tapintatlanul fogadta, hogy miután a mentorok nem tudtak dönteni, a nézôk szavazatai alapján nem ő esett ki, hanem Lass Bea."
--- Ez egy teljesen normális reakció volt!:-)
--- Akik megdöbbentek, azok maradjanak úgy:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Pilóta: A szegedieket többre tartottam, de úgy látszik ebben is tévedtem!
Silver
Szerintem is normális dolog hogy örült annak hogy vesenyben maradt.(Most jobb lett volna ha szomorkodik?)Meg inkább Stone maradjon,legalább férfias hangja van,már elég a nyivákoló palikból.
silber13
@Silver: Az hát! Férfias hang! Minden rémes hamisságával egyetemben. Szívem szerint mindkettőt elküldtem volna.
Silver
@silber13: Ha hamis ha nem részemről akkor is ö a férfi hang ,mert eddig minden tehetségkutatóban ugyan azok a sablon hangok a nyerőek ,nem is nagyon lehet megkülönböztetni egyiket a másiktől,vinnyog mind,Király Viktortól Caramelig.
entero
@silber13: Csak nem rám gondoltál? Tudod, Stone egy rock torok, akinek a P.Mobil típusú dalokat kellene énekelnie, nem Bond betétdalokat meg idétlen mai pop dalokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.