A Londoni Egyetem kutatói 80 ember agyi aktivitását mérték, miközben különféle dolgokat végeztettek velük, és kérdéseket tettek fel nekik. Örömük intenzitását 100-as skálán osztályozták. Az első helyen a pénztalálás végzett: egy gazdátlan 10 fontos bankjegyre hagyták rábukkanni az alanyokat. Nyolcvanhárom pontos lett ez az élmény, míg a kutyakölyök simogatása 68, a mosolygó csecsemők képének látványa pedig csak 51 pontot ért el az agyi reakciók alapján. A bankjegynek nemek szerinti lebontásban a férfiak tudtak örülni jobban: ők 90 pontot értek el, míg a nők 80-at.

Forrás: nyest.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
@entero: Mi olyan szegények voltunk amikor összekerültünk,mint a templom egere,de szerettük egymást Azt ettünk amire futotta dolgoztunk,mindig volt valami célunk,aránylag meg lett szép lassan ami kellett. Meg két gyerek 33 évi házasság után halt meg a párom,de mondhatom a szeretet végig kísérte az életünket.A pénz miatt egyszer volt szóváltásunk többet soha. Ha a kezdet kezdetén igazi a szeretet akkor az végig kitart ha figyeltek egymásra..Néha egy egy figyelmességi ajándék nem kell drága csak emlékeztető,hogy még szereted,vagy virág. A beszélgetés simogatás puszi ne maradjon ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
A pénz csak segít hogy boldogabbak legyünk és ne nélkülözzünk, de ha sok van, kurva sok boldogtalanság jön!!
KöBüKi
A legtöbb férfi mára már tudja,hogyan lehet egyetlen pillanat alatt hat mázsát fogyni.!
Mikor van pénz : jaj bikucikám,mikor nincs akkor pedig te tetü!!!
kkalman
A pénz boldogít a leginkább?
Ajjajjajjajjaj! Nagy itt a baj. Ha a pénz boldogít leginkább, akkor a szeretet, egymás megbecsülése a háttérbe szorult. Pedig ezeknek kellene az első helyen állni, hogy legyen békesség a házakban. A pénz csak ezek kisegítésére jöhetne szóba, mert azért ennek a hiánya, főleg ha az a hiány már akkut, meg tudja ölni a szeretetet.
excep
igen ha nincs az élet egy nagy szar a pénztelenség megöli a szerelmet idegbajos leszel egy küzdelem az élet föleg egy ilyen szemét országban mint a mienk
kukac50
@miazavalami: Nem mindegy,hogy szeretetben élünk vagy tönkre tesszük egymás életét.
A veszekedéseknek nincs értelme,akkor legjobb a válás.Ez csak az Én véleményem,ki hogy szereti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.