Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete arra kéri a magyar kormányt, hogy mielőbb vonják vissza Szaniszló Ferencnek, az Echo Tv műsorvezetőjének Táncsics-díját, mivel az elismerést "nem megfelelő embernek" ítélték oda. Nyakó István (MSZP) bírálta a kormányt, amiért Táncsics-díjjal tüntette ki Szaniszló Ferenc újságírót. Balog Zoltán válaszából kiderült: erre, úgy látszik, "nem elég" a kétharmados többség.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nem Izrael miatt, vagy az izraeli nagykövet, vagy bárki más miatt kellene visszavonni. A saját tisztességünk, emberségünk és lelkiismeretünk miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@verőce21: Másképp, nagyon is. Akik visszaadták, mind olyan emberek, akik nem a származásuk alapján ítélik meg embertársaikat, akik meghallgatják a másik véleményét, akik elutasítják a kirekesztő, megszégyenítő, megbélyegző magatartást, akik méltóak voltak a Táncsics-díjra. Akik nem adták vissza (pl. Andressew), azok is (már aki) megindokolták, miért nem őnekik kellene visszaadni. Most van igazán megtisztítani való a Táncsics-díjazottak körében. És valami fontosat György Péter is megfogalmazott azokról a folyamatokról, amik ez alatt a 20 év alatt lassan mérgezte a közgondolkodást, és a korábbi biztos hitet, hogy bizonyos izmusokat, elméleteket, gondolatokat egységesen, egyformán mindannyian elutasítunk, azt most nem hogy megingatta, hanem szinte szégyenletessé tette. Szörnyű, és elfogadhatatlan hogy ma Magyarországon antiszemitizmus, rasszizmus, fajgyűlölet büszkeséggel tölt el sokakat!

nol.hu/archivum/20130319-gyorgy_peter_balog_zoltannak
Silver
@szepwilly: Milyen náci oldal?Hol vannak itt nácik Te agymosott?Pont Te magyarázol akinek az avatár képén ép cigányoznak?
verőce21
@nemkati: (20:00) Így ír egy liberális! (Akiktől az Isten mentse meg a világot, Európát, de főleg Magyarországot!) :)
kukac50
A Fidesz magához akarja édesgetni a Jobbikot mert fél,hogy veszít.
dubitus
@Silver: Azt is megírja a kuruc, hogy vannak szép arcú tömeggyilkosok is?
szepwilly
@Silver: akkor Te,hogy olvasod a "bibliad",ha azt sem erted amit olvasol!?
az avatar az csak egy jo poen,attol meg nem vagyok cigany es zsido gyülölö!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.