Összecsaptak a viharfelhők Fehér Zoltán feje felett. Az X-Faktor legutóbbi szériájának versenyzője nem nagyon találja helyét a világban. Depressziós lett, amiért nem foglalkozhat azzal, amit igazán szeretne.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Jujj akkor a világon az emberek 99%a depressziós lehetne, mert nem foglalkozhat azzal amit szere, csak munka után. Menjen el dolgozni ,utána csinálhatja amit szeret és nem lesz depressziós ,de ugye a munka büdös, élni kéne valamiből ,de mivel énekelni nem tud, abból biztos nem fog..
silber13
És mitől " tehetség? " Kimondottan tetszett, amikor meglátta saját lemezét a " többi nagy tehetség mellett." Szegényke, arra nem gondolt, hogy bugyik, vagy kiflik közé mégsem rakhatják a lemezkét? És hogy ilyen nívós csapat lemezei közé került az övé, attól még nem lesz tehetségesebb. Bizony, el kell menni melózni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.