Frabato jóslata Rippel Ferivel kapcsolatban egyszer már bejött. A híres mágus évekkel ezelőtt megjósolta barátjának, hogy Vivien lesz a felesége és kártyái gyermekáldást is mutattak. Most, hogy a kritikus hetedik évben az artista eltávolodott nejétől, Frabato biztos benne, hogy a pár hamarosan újra egymásra talál.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hajdú műsor után a véleményem,hogy kizárt dolog az újrakezdésük...az asszonyságról elmondható volt,hogy nincs oda apuért a férj meg közömbösnek tünt...
Dulcinea
Fel a fejjel..

"Az Élet segít megtenni a szükséges lépéseket, ha elég nyitott vagy. A semmiből varázsol apró csodákat eléd, olyanokat, amik aztán meghatározzák az egész életedet, és visszanézve világossá válik, hogy tökéletes rendben és összefüggésben alakítják az életedet."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.