Budapest - Vizsgálatot indít plágium gyanúja miatt a Színház- és Filmművészeti Egyetem, miután Hujber Ferenc (38), aki 1999-ben szerezett diplomát az intézményben, a Blikknek bevallotta: szakdolgozatát egy húsz évvel korábbiról másolta.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"Nem Hujber Ferenc az első, aki diploma nélkül áll színpadra, amennyiben a napokban kirobbant plágiumbotrány miatt esetleg elveszik a diplomáját. Bajor Imre (56), Csala Zsuzsa (80), Trokán Péter (67) vagy Csákányi Eszter (60) sem szerzett soha oklevelet a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ennek ellenére tehetségüket soha senki nem vonta kétségbe. Sőt az estéről estére kapott taps csak megerősíti őket abban, hogy papír nélkül is profik a szakmájukban."
A különbség mégis óriási. Egyikük sem lopott magának diplomát, hanem bizonyította, hogy diploma nélkül is kiváló színész!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Hiba lenne nem elvenni tőle a bizonyítványait. Ha ostobán eldicsekedett a származásukkal. Igazságtalan lenne azokkal szemben, akik megdolgoztak valamiért.
mátmar
Hülye! A köztársasági elnök tagadott mégis elvették a papírját.
mariaberta
@csa-csa: befejezem:" bölcs maradtál volna" folytatás most már tőlem, hüjjjje.
soljanka
Nos én csak a Valami Amerika első részét láttam, amiben szerepelt. Ott nem volt egy nagy szám.
Azért tudom, hog létezik a fickó, mert balhézott az újságírókkal, aztán jött a nagy szerelem, most meg a nyitott házasságos hírek... De arról még nem olvastam, hogy milyen nagy színész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.