Félmilliárd forint alatt el se gondolkodjunk azon, hogy a legfényűzőbb nyaralók közül bármelyik is a miénk lehet, akár a Balaton, akár a Velencei-tó partjáról legyen is szó. A luxusingatlanokra specializálódott Engel & Völkers ingatlanközvetítő hálózat adatbázisában turkáltunk a legdrágább és legfényűzőbb nyaralók után. Ahhoz, hogy valóban levegyük barátainkat, rokonainkat, újdonsült hölgy avagy úr ismerőseinket a lábukról, nem elég egyszerűen a már luxusnak számító 100-300 milliós nyaralók között válogatnunk, amiből találni jócskán a piacon, hanem igyekezzünk valóban a csillagászati kategóriában keresgélni. Következő, elsősorban képes, összeállításunkban a Velencei-tó "Southfork"-ja mellett a Balaton két szemkápráztató luxusüdülőjének képeit és legfontosabb paramétereit gyűjtöttük össze.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Nakimaga: Ugyan már,ezeknek a közelébe se megy a NAV,le van minden és mindenki zsírozva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@human: Mert szerinted marhára érdelki a rezsikökkentés egy ilyen ház tulajdonosát...
entero
@hallgatag: Már miért ne lehetne? Ahogyan Bill Gates is tudott valamit, úgy más is tudhat.
hallgatag
@entero: na azért ne hasonlitgasd a magyar " politikai értelmiséget" egy Bill Gates-hez, kérlek...de ugye Te sem gondolod komolyan, hogy egy nyaralóra valaki ITT, MAGYARORSZÀGON ki tuid fizetni 1,1 MILLIÀRD Forintot ??? Ès hány van ilyen ???
entero
@hallgatag: Nem feltétlen a "politikai értelmiségre" gondoltam. Az én amerikai "magyar" társam, aki egyben a fő tulajdonos, csak egy festményért képes kiadni százmilliót akár.
hallgatag
de én csak a pol.értelmiségre gondolhatok...ugyan ki tudna ekkor vagyont felhalmozni " tisztességesen " ??? Nekem is vannak Amerikában barátaim...ott más a világ !!!
De a cikkben igencsak felturbózták az ujságirók...én maradok a 2 millós nyaralómnál...igaz annak a hütöjében mindig van mit tároljunk...és minden nap viszek a pékségemböl friss kenyeret...nem vágyok többre, csak nyugalomra !!!
hallgatag
@entero: ehhez egy régi, de jó kis vicc:
Szocialista országok egy kongresszuson :
Lengyel vezetö: -Nekünk van Polski Fiat gyárunk !
Román vezetö: -Nekünk van Dácia gyárunk...
NDK vezetö : - Nekünk van Trabant gyárunk
Szovjet vezetö :- Nekünk van Moszkvics gyárunk...

Magyar vezetö: - Nekünk van mit enni ebédre !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.