Budapest – Féltőn óvják a külvilágtól állami vezetőinket, ha kórházba kerülnek. Persze nem csak a fertőzések elkerülése miatt: ugyanannyira védik őket a kíváncsiskodóktól vagy az esetleges atrocitásoktól.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Beszarás magas fokon ! Viseljenek golyóálló mellényt , az mégiscsak olcsóbb ! Talán ha intézkedéseik nem a magyar nemzet ellen volnának nem lenne rá szükség. Kádárnak nem építettek ilyet, pedig az volt egyesek szerint az "átkos " korszak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsuga
Azon töröm a fejem, mikor történt merénylet hazánkban politikus ellen. Mert ha emlékeznék is legalább egy komolyabb kísérletre is a közelmúltban, akkor azt mondom, talán van alapja ennek a plusz extrának az "urak" védelme érdekében. Így viszont valóban csak arra tud gondolni az ember, hogy alapos okuk van a félelemre.
Don Quijote
@Zsuga: Én is csak Tisza István elleni merényletre emlékszem, igaz őt 4-szer próbálták megölni, és az utolsó sikerült is. asszem az 1918-ban volt.
nemkati
@Zsuga: Így van. Eddig nem kellett félniük a politikusoknak, mert a népharag a tettlegességig nem jutott el. De amit ez a banda művel, az már annyira és annyiaknál kiverte a biztosítékot, hogy talán jogosan vannak besz@rva. De nyugodtan lehet pofátlanul kormányozni, pofátlanul megszedni magukat a mi pénzünkből, mert a védelmüket is mi fizetjük.
Hellcat
Nem is kívül kell lövöldözni a politikus kórtermén hanem belül...a kósza töltények legalább nem mennek ki a teremből.
qxy
Na csak lennék én ott a beteg ápoló
úgy járna mind mint a viccbe.-
Doktorúr! doktorúr! már a harmadik beteg hal meg itt mellettem, Nem lehetne csinálni egy olyan kórtermet ahol csak ezek vannak? mert engem zavar. !
Nyugodjon meg nyugi nyugi . - EZ AZ A KÓRTEREM ...
kecskes laszlo
És hermetikus is,mert a gáz ellen nem véd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.