Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) 2007-es átgondolatlan felszámolása óta ismét gyakoribb az öngyilkosság, ami önmagában is figyelmeztető jel: a mentálhigiéniás gondokkal küszködő emberek nem kapnak kellő figyelmet, holott például az Európai Unió is kiemelt feladatának tekinti a pszichés eredetű tünetek kezelésének kérdését. Németh Attila professzor, az Országos Pszichiátriai Központ szakmai igazgatója az MTI-Pressnek elmondta, hogy a pszichiátriai betegellátásban fellelhető zavarok elhárítására az egészségügyi tárca számára szakmai javaslatterv készült a néhány éve bezárt OPNI pótlására.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
@varrólány: Aki szimpatizálni tud bármelyik parlamenti párttal ma Magyarországon, az annak a jele, hogy nem képes reálisan szemlélni a valóságot.
varrólány
@genyó kapitány: Még én sem találtam szimpatikusat, sőt sosem volt ilyen.
magyarbakancs
Sajnos igaz az állítás sokkal több a pszichés gondokkal küszködő betegek aránya.
És azon belül a 45-60 év köztiek emelkedett drasztikusan.
Fiatalok között meg az alkohol,drog fogyasztás emelkedik.
Múlt héten egy 16 éves lányt élesztetünk újra totális alkohol mérgezést kapott.
Igazi önpusztító nemzet vagyunk.
genyó kapitány
A pártfinanszírozás jellegéből adódóan pusztán arra szavazhatsz, hogy a választások után melyik lobbi zsebét fogod majd tömni adóforintokkal.
Természetesen amellett, hogy a saját és holdudvaruk zsebét is durván kibélelik.

Egy dolognak örüljünk, hogy a gyógyszer, olaj, bankár, kituggyamégmilyen lobbik mellett nincs hangsúlyos szerepe a fegyverlobbinak, mert az lenne igazán nagy baj.
Hellcat
Csak rá kell nézni a kurbán facebookjára...sok embebajos a fő elmebajos seggét nyalja...
martinpalermo
@varrólány: Na értem így már jobban hangzik,én is látom---de ,,nem zseníroz.Mindig is voltak, és mindig is lesznek--kiknek ez életfontosságú,hogy másoknak jót ne tegyenek:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.