Hatalmas háború ért véget Zámbó Krisztián lelkében. Jimmy fia azt mondja, belátja, máshogy kell élnie, mielőtt késő lesz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Krisztián:! A legnagyobb nehézség az, hogy apádnak a közlébe sem jársz! Semmi zenei műveltséged nincs,( az általánosról már nem is beszélve) Benyalsz egy nótát valahogy és az Édesapád hangjához képesti semmi hangoddal megpróbálod elénekelni, bizva abban, hogy a közönség elájul majd a " kis Zámbó" hallatán! Hát nem ájul el! Talán jobban tennéd, ha megbarátkoznál egy reszelővel, kalapáccsal, vagy pemzlivel. Nem szégyen a munka, és neked jót is tenne, leszállnál a felhők közt szálló táltos paripádról és átülnél helyette az apostolok lovára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Szegény gyerek, nincs a közelében senki, aki őszinte hozzá?
silber13
Gondolod? Biztos vagy benne, hogy folyékonyan és érthetően el tudna olvasni valamit? Én nem lennék benne biztos, ismerve iskolai alakitásait!
silber13
@JAJMÁR: És Te elhiszed, hogy amit őszintén mondanak neki, azt ő maradéktalanul elfogadja? Egy frászt! Mit gondolsz, hogy mered őt kiokitani, mikor ő a nagy Zámbóösszes sikerének a továbbvivője, a fényes apai láng őrzője és hordozója!
JAJMÁR
@silber13: Ha van olyan balek, aki pénzt és energiát, meg menedzselést áldoz rá, akkor hallunk még róla :)
Hellcat
@silber13: De neki az már a büntetése volt nem? Hogy tolja fel a kockát a hegyre és a vége előtt mindig visszagurult neki...úgy hiszem ezt kapta büntetésül mert nagyon sokszor átverte az isteneket előtte :)
silber13
@Hellcat: Jól tudod bizony! Én csak egy nagy szikáról tudok, annak az alakja mellékes is, Az egész történet a hiábavaló munkavégzés iskolapéldája.Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.