Magyarország - Nem mond le szenvedélyéről Erőss Zsolt (†45) özvegye. Sterczer Hilda (33) a két ünnep között újra nekivág a hegyeknek: az Alpokban két társával valószínűleg négyezres csúcsokat vesznek majd célba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Kedves Hilda!

Azt gondolom, hogy a mostani, és későbbi mászásásaival, éppen pont nem a gyerekire gondol, hanem önös érdekeire saját szórakoztatására, és nem utolsó sorban egyfajta kényszeres csak azért sem nyugszom bele érzés motiválja!
A természetet, és annak szeretetét, másképp, más módon is ellehet ültetni a
gyerekekben! Nem csak mászni lehet a természetben, de barangolni, csónak túrázni..stb. ezek sokkal veszélytelenebb kihívások, és bőven lehet élvezni, a kihívásokat, a természet szépségét, és a természet nyújtotta szabadságot is! De mivel ön csak azért is mászni akar, így kénytelen vagyok, szerintem, sok más ember társammal azt gondolni, hogy Önt Kedves Hilda...csak az élvezetek hajszolása, és önös célok vezérlik, és egy pillanatig sem gondol a saját gyerekeire! Igaza van Kedvesem...majd ha Önt is betemeti egy lavina, vagy lezuhan, a gyerekeket majd felnevelik a nagyszülők!
YAK
Tisztelem a hegymászókat, de ezek már tajgetosz pozitívok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.