A Soroksáron meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztinához megtévesztésig hasonlító nőt hallgatott ki tanúként a BRFK az emberölési ügyben – tudta meg a Bors. A nő előzőleg a Kardos családot kereste meg egy fontos információval. Évek óta ismerem ezt a fiatal nőt, mert egy időben ugyanoda jártunk iskolába – magyarázta a Borsnak Kardos Lajos. – Az édesanyámat kereste meg azzal, hogy ő mindennap ugyanott szokott kerékpározni, ahol Krisztina futott, csak egy órával korábban. A feleségem megölése előtt ő napokon át látott egy metálszínű BMW-t az út végénél várakozni. Két, szerinte gyanús férfi ült benne, akikről az volt a meggyőződése, hogy feltűnően figyelik őt. Úgy emlékezett, hogy a gyilkosság napján ugyanezt az autót látta lassan haladva teljes hosszában végigmenni a kerékpárúton, ugyanott, ahol Kriszti futni szokott. Miután kihallgatták – úgy tudom –, már bizonytalan volt, hogy a gyilkosság napján vagy a nejem megölésének másnapján látta ezt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Én nem hiszem, hogy a férj a gyilkos! Mi oka lett volna rá? Az viszont érdekes, hogy a tanúként jelentkező hölgy hasonmása Krisztinának! Vajon, ha kitervelt volt, elképzelhető, hogy nem is Krisztina volt a célpont? Vagy ha mégis, mi oka volt a gyilkosságnak, miért kellett meghalnia? Remélem, választ kapunk mindenre! A családnak meg őszinte részvétem, különösen a kisfiúnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.