Zámbó Krisztián túltette már magát az X-Faktor kudarcán, de azt mondja valójában mindenki tisztában volt azzal, hogy komoly esélye volt a győzelemre. Emellett egy filmes terve is van, de arra még kalapolnia kell.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: Filmsor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"...a csatornánál is mindenki tudta, érezte, hogy tehetséges vagyok" - A csatornázási műveknél mondták a szakemberek?
mariaberta
És az olyan érdekes? Van rá pénze? És kit érdekel? Persze elhiszem, hogy apja árnyékában nehéz az élet. De hát ezen túl kell lépnie. Apja tehetsége nem az övé, ő legyen csak saját maga ne akarja Apját utánozni, mert az úgy sem sikerül. De hozzá hasonló tehetségek szép karriert futottak be, esetleg változtasson nevet, mondjuk Kikire, mert az aztán egy "igen tehetséges, jó hangú és képzett " előadó "művész. Aki nem is szól egy árva szót sem, első házasságából született kettő db gyermekéről, számára csak egy leány létezik. A másik kettőt a gólya hozta. Igaz Patkó Béla, Budaörs hiressége?
őt a gólya hozta.
sokanvagyunk
"...a csatornánál is mindenki tudta, érezte, hogy tehetséges vagyok" - A csatornázási műveknél mondták a szakemberek?
silber13
Krisztián! Van egy valamilyen hangod,( mondjuk egy templom kórusába tán beférnél, de oda sem, ha ugatod a kottaolvasást és ráadásul ott blattolni kéne) A filmezést felejtsd el, segédoperatőrnek talán jó lennél, kiváltképp akkor, ha előtte kalapolnod kéne! Hát az neked nem megy. De, ha mégis, akkor a befolyt összeget forditsd inkább a hatalmas egód normál méretre csökkentésére, és az ugyancsak nagy arcod lefaragására. Valamint tán tanulnod kéne. Nem kicsit! Sokat! Mert igy tucat előadó leszel.
varrólány
Megérteném ha legalább 60 éves lenne és dicső múlt állna a háta mögött de így ekképpen momentán mi a bánatot akar?
kiskutyauto
Nah szuper! Nagyon hasznos lesz! A titkosszolgálatok, különleges kommandók, fogják használni, pincékben kínvallatáshoz... 5 perc Zámbó-film és azt is bevallja a fogoly amit nem követett el, csak hagyják abba... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.