Szívesen érdeklődne a kollégája hogyléte felől Oszvald Marika, a megkeresésére azonban senki sem válaszol. A színész és felesége a jelek szerint elzárkóztak még a közeli barátaik elől is. Napok óta síri csend van Bajor Imre körül, sem a közeli, sem a távoli barátok nem tudnak információval szolgálni arról, hogy van mostanában. Hiába érdeklődtünk a kollégáknál is, a kérdéseinkre kérdés volt a válasz. A jelek szerint a család összezárt, ami érthető, hiszen egy nagybeteg embernek nyugalomra van szüksége. A rajongói viszont kezüket tördelve aggódnak, és várják, hátha nyilvánosságra kerül egy aprócska információmorzsa, ami megnyugtatja őket. Mint arról a Bors is beszámolt, a színész múlt év decemberében kezdett egyre rosszabbul lenni, sokat panaszkodott lábfájásra, botra támaszkodva járt. Aztán egyik napról a másikra lemondta a Heti Hetesben való szereplését, majd az Operettszínházban futó szerepeit is ideiglenesen visszaadta. Bár a betegségéről sosem beszélt, sajtóhírek szerint sugárkezelést kap, és a házát csak segítséggel tudja elhagyni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Persze, hogy elzárkóznak a nyílvánosság elöl. Az újságírók bedobnak egy féligazságot, aztán mindenki azon csámcsog. A Bajor család nyugalmat akar. Ennyit és nem többet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
Imi! Jobbulást kívánok NEKED! Legalább olyan erőben, kondícióban légy mint a Centi Szinpadon!
tavaszi
...szíve -joga ...elvonultan gyógyulni----vagy akár emberi tisztességben távozni a földi létből. ----------Bors egy szenzációhajhász szenny-lap. 1volt a kezemben. Heti -hetes ugyebár tudott dolog kiknek fontos ...imre nekem nem a heti-hetes miatt voltál fontos ...de a szinházi alakításaid miatt nagyon fontos lennél...gyógyulást!...és visszatérést ...rá érsz még távozni ...
JAJMÁR
Remélem, hogy hamarosan jó híreket hallunk felőle .
mariaberta
Ismerőseim körében is volt egy számomra kedves ember, aki hasonló bajjal küszködött. Meg kellett operálni, ami nem volt sem neki, sem a családjának könnyű, de az operáció sikeres volt.
Remélem, Ő is meg fog birkózni ezzel a nehéz helyzettel, nem szabad elkeseredni, bízzon az orvostudományban. Ha csak arra gondol, hogy ebből a bajból is ki lehet mászni, az felér egy kis gyógulással.
Barátaink jelszava: Fel a fejjel, amíg van, és amíg van kiknek fontos a felgyógyulás.
Addig pedig első az én és a család!!!
mariaberta
@bárzongora: Szégyeld magad, ha tudod mi a szégyen.
bárzongora
@mariaberta:
Ebben a posztban nem mondom el mi a véleményem rólad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.