Annak ellenére, hogy már a harmadik Michelin-csillagos egységünket tudhatjuk magunk mögött egy gourmet burzsuj nem feledkezik meg a hazai lakáséttermekről sem. Az elmúlt években igen komoly népszerűségre szert tett helyek között bizony számos akad, ahol igen jót lehet enni. Érdekesség, hogy a lakáséttermek története viszonylag új keletű: állítólag a kubai forradalom után a Fidel Castro által betiltott imperialista csökevénynek titulált éttermek hiánya hívta életre azt a kezdeményezést, amelynek keretében egymásnak kezdtek el főzni a kubaiak. A konvertibilis valuta utáni vágy pedig viszonylag hamar lehetővé tette, hogy a turisták is látogathassák őket. [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.