Budapest – Luxusszállodába költözhetnek a nagy takarékoskodás közepette a május 6-án megalakuló parlament vidéki képviselői. Azok a honatyák, akiknek nincs fővárosi lakásuk, az ötcsillagos Le Meridienben kaphatnak szobát. Az elegáns luxushotel borsos árai miatt nem kell aggódniuk, a cechet az Országgyűlés Hivatala állja.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ők valóban jobban élnek, mint 4 évvel ezelőtt. Ez a nagy takarékosság?! Csak mi húzzuk mindig összébb a nadrágszíjat, honatyáink meg a sleppjük meg a bőség zavarával küszködik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Elvették a 116 ezres költségtérítést és bevezették helyette hogy legfeljebb 187 ezret lehet költeni lakhatási térítésre, ha ez nem lenne elég (5 csillagos szállodában nyilván hogy nem elég) akkor frakcióvezetői engedéllyel növelhető a keret.

A jobbos birkáknak és marháknak nyilván hogy ez az olcsóbb.
Desischado
Elsírtam magam rajta! Vajon hányan élnek így, ha ez élet egyáltalán, de nem az, hanem vegetálás! Nyugodjon a néni békességben, és gyalázat, hogy idejutott! Ez is Abszurdisztán!
Desischado
Még annyit, hogy a fentieket a -Nyanya által linkelt cikkhez írtam. A képviselőink ötcsillagos hotelben flangálnak, ez a néni meg megfagyott a fűtetlen lakásában! És még hányan vannak így! Hogy szakadna rá minden aljas, embertelen féregre az ég! Ugyanez legyen a sorsuk! Ilyenkor hol az isten?!
mate03
@Horizont: Az a baj hogy meg szűntek a munkás szállások!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.