Előkerült Latinovits Zoltán Ruttkai Évához írt, eddig sosem látott szerelmes levele, amit aukcióra bocsátanak. A színészóriás öccse, Frenreisz Károly nagyon csodálkozott, amikor a Borstól értesült erről. A többi levél ugyanis a család tulajdonában van.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Ilyen levelet csak az ír, aki baromi szerelmes! Néhányan írtunk hasonlót szerelmünknek. A nejem még néha elolvassa. aki ezen szörnyülködik, annak fingja sincs mi az igazi, eszméletlen szerelem.

Latinovits nagyon szépen leírta mit érez. Kevés nő kap ilyen levelet.

Aki írta, és aki kapta óriások voltak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Örülök nagyon hogy megnyíltak a szívek és lelkesen olvasom kedves udvarlásaitokat. Hát nem igazi felszabadúlt öröm , ha közösen tudunk értékelni egy remekművet, legyen az egy szerelmes levél, vagy egy gyönyörű vers, vagy novella, vagy egy képzőművészeti alkotás, vagy egy zenemű akár Cohentől.
Kedvellek Benneteket!!
KERKA
@varrólány: 18.13 Én hálát adok a sorsnak, hogy olyan tanárom volt, a (magyar mellett még görög-latin szakos) aki az óráin elvitt bennünket a csoda világába. Ilyen tanár már nem létezik. A 4 év alatt csodát művelt velünk, én azért kommentelek sokszor olyanokat, amin látom, hogy más nem így gondolja, de engem ez nem zavar.
Én másképp látom a világot és másképpen is ítélem meg.
varrólány
@KERKA: 19.06 Régi jó pedagógusok , nem is tudom vannak-e még ilyenek . Biztosan , és csak a világ változott meg. Nekem is jó magyar tanárom volt de még jobb aki a művészettörténetet tanította. Persze arra sem volt mindenki befogadó.
Nyilván mindannyian mások vagyunk , én nem vagyok annyira kitárulkozós , ezt is kevesen értik meg . de engem se zavar.
Lehet ha most lennék fiatal én is más lennék sőt biztos is, de akkor minden más volt nyugodtabb , jobban lehetett értékelni az élet apró csodáit is.
KERKA
@varrólány: most, ha az élet apró csodáiról beszélsz, vagy apró csoda örömöket mesélsz valakinek--bolondnak néznek! Ha a folyó partján kavicsokat gyűjtesz egy kis vödörbe, és nézed a folyó hullámait, hallgatod a sodrását azt hiszik, be vagy kattanva.
Már bocsi, nem sértésnek szántam:))
varrólány
@KERKA: Én értelek !:-) Nem zavarna ha bolondnak néznének se !A konyhában is táncolok , szerintem az se normális eset!:-))
Régebben tényleg jártam le a Maroshoz , olyan nyugtató volt nézni is, épp azért mentem mert rendezni akartam a gondolataim. Vagy mert megsértődtem és jó volt az a nyugalom nézni a víz sodrását , és rájönni hogy semmi nem állandó minden változik.
KERKA
@varrólány: Na látod, éppen egy ilyen élethelyzetből született meg József Attila A Dunánál c. verse.
Ő leírta, hogy mit érez, és a magyar irodalom egyik legszebb verse lett belőle.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.