Los Angeles — Nem mással, mint a Terminatorral rúgta össze a port az amerikai botrányhősnő, Miley Cyrus (22), aki egy ideje Arnold Schwarzenegger fiával, Patrickkal (21) jár.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Katalina62: Swarci papa megbékél, meglásd. Ha ő is az osztrák szüleire hallgat, sose lett volna belőle kaliforniai kormányzó.
Egy szülő akkor tesz legtöbbet gyerekéért, ha támogatja, vagy legalábbis nem gátolja.
Katalina62
Nem gátolhatja, nem teheti, de anyagilag támogatnia sem kell a vesztébe rohanását.
tivoli
@Katalina62: Nem bizony. Sok szülő azt hiszi, hogyha ő vagyonos, akkor már irányíthatja a gyerekei életét. Legnagyobb hiba, amit elkövethet ellenük.
Katalina62
Szerintem ennél is nagyobb hiba, ha mindig engednek nekik, és mindig kihúzzák őket hínárból! Ennek pasinak kell ez a nők szégyene, rendben, de ne apci pénzét verje el. Mert ugye szülő mindig csak ártani akarhat a gyerekének? Jelen esetben szerintem jogos, a szülők aggodalma. Viszont, ha Swarci papa túl sokszor ok nélkül korlátozta a fiát, lehet, hogy itt az eredménye, de most akkor is igaza lehet!
tivoli
@Katalina62: Mondom, majd megoldják ők is, mint ahogy eddig is megoldódott minden úri család problémája. Legfeljebb kitagadják, oszt jól van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.