Szombat este durván lehúzta a zsűri az énekesnő dalát az eurovízió hazai válogatóján, ami után Vera menekült az újságírók elől.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nagyon távol tartom magam az ilyen akármilyen válogatós műsoroktól, mert bizony nagyos sok van és borzalmas számomra. DE! A kapcsolgattam a tv-t és pont megkezdte Vera az előadást. Belehallgattam és elnézést, de tényleg borzalmas a dal számomra. Hiába van jó hangja Verának, de a dal valami förmedvény (nekem!) Pierrot meg elmondta a véleményét, és ha azt mondja hogy qrva jó a dal akkor meg magát köpi szembe. Neki az a dolga hogy elmondja a véleményét . Tényleg az látszik, hogy a csaj nem bírja a kritikát. Fura hogy most már jó ideje csak védeni kell magát Verának . Nem kéne elgondolkodnia,hogy talán van valami igazság is amit mondanak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.