Ha augusztus 20-a, akkor két dolog biztos: az egyik, hogy mindenki szuperboldog, hogy Szent István államot alapított és hogy emiatt ma nem kell dolgozni; a másik, hogy lesz tűzijáték. Utóbbival kapcsolatban már nem annyira egységes az emberek kitörő öröme, sokan csak a közpénz értelmetlen elherdálását látják az egészben. Bárhogy is legyen, íme a legjobb képek az összesen kb. 20 percig tartó idei mókáról!

Itt még csak gyülekezik az Isten adta nép
MTIItt még csak gyülekezik az Isten adta nép
És már be is indult a buli
MTIÉs már be is indult a buli
Robbantgatás a budapesti hidak felett
MTIRobbantgatás a budapesti hidak felett
Ez kicsit olyan, mintha óriásmedúzák támadnának a Gellért-hegyről
MTIEz kicsit olyan, mintha óriásmedúzák támadnának a Gellért-hegyről
Reméljük ezek a fénylő kis csíkocskák nem rejtett utalások Simicska kedvenc szavára
MTIReméljük ezek a fénylő kis csíkocskák nem rejtett utalások Simicska kedvenc szavára
Annyira erőltették a szervezők a lézer-effekteket, hogy azon sem lepődtünk volna meg, ha David Guetta is előugrik valamelyik bokorból
MTIAnnyira erőltették a szervezők a lézer-effekteket, hogy azon sem lepődtünk volna meg, ha David Guetta is előugrik valamelyik bokorból
Volt ám rózsaszín is - feltehetően a buzilobbi ármánykodásának hatására
MTIVolt ám rózsaszín is - feltehetően a buzilobbi ármánykodásának hatására
Hull a hó és hózik-zik-zik
MTIHull a hó és hózik-zik-zik
Na nem unják még ezt a sok színes izét?
MTINa nem unják még ezt a sok színes izét?
Mi már eléggé :((
MTIMi már eléggé :((
Na de ezt még azért megmutatjuk
MTINa de ezt még azért megmutatjuk
Meg ezt is, de mára ennyi. 2016-ban folytatjuk!
MTIMeg ezt is, de mára ennyi. 2016-ban folytatjuk!

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@levi: ma, 23:42 Nemzeti ünnepeink, majd akkor lesznek a mieink, ha a politika kivonul belőlük teljesen. Értsd ezalatt, nem sajátítja ki egyik párt se magának, hogy az övé a nemzeti ünnep, és kizár mindenkit az ünnepség helyszínéről, aki nem ért vele egyet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
én az idén kivételesen pont meg akartam nézni, gondoltam az M1 ezért van fenntartva.
Valami böszme uszító paraszt híradó ment rajta egész eddig, azt hittem még el se kezdődött.
Azt' csak most látom csak, hogy már vége is van.
Hogyazannyukretkespicsáját.
nyanya001
@pbalage: Úgy kell neked :))
Én kihagytam :))
papa.49
Az egész tűzijátékos idő legrosszabbika volt a mai, foghíjas, vontatott, nem 127 millát de még 27 millát se ért, bár szerintem még annyit se fizettek érte, csak nekünk került ennyibe)))))))))
zöldszem
@pbalage: Mi van, mazochista lettél?:)))))
pbalage
@zöldszem: azt terveztem, hogy jól megkritizálom esztétikailag.
vadsanca
Képzeljétek el, majd egy évet "dolgoztak" a látványterven. Mekkora erőbedobás kellet ehhez a színvonalhoz. Persze a bérek egyes munkaerő-szférában évente emelkednek. Pl. itt is. -Nem is kicsit. - Az egész "rendezvényt" miért nem a közmunka-program keretében hajtsák végre. Lehet akkor olcsóbb lenne?!
levi
@Nyuszicsibe: Én láttam jobbat 2006-ban...Majdnem ott maradtunk, az volt az első és utolsó, hogy megnéztem a pestit.

Mellesleg azért a fenti cikk eléggé ocsmány, oké , a tűzijátékot én sem támogatnám ilyen időkben de azért egy kis tiszteletet lehetne adni az államalapításra való tekintettel...
kkalman
@levi: ma, 23:17 A cikk szerzője csak annyi tiszteletet adott az államalapításra tekintettel, amennyit pártunk és kormányunk adott az embereknek - zártkörű nemzeti ünnep - szintén az államalapításra tekintettel.
levi
@kkalman: Na! Őseink nem tehetnek róla, hogy ilyen kurva kormányunk van. Sem azt, hogy ki akarják sajátítani az ünnepet. Azért egy kis tiszteletet elvárnék politkai hovatartozás nélkül, ez az ünnep a miénk, nem a fideszé, és nem is politikai téma, úgy gondolom.
kkalman
@levi: ma, 23:42 Nemzeti ünnepeink, majd akkor lesznek a mieink, ha a politika kivonul belőlük teljesen. Értsd ezalatt, nem sajátítja ki egyik párt se magának, hogy az övé a nemzeti ünnep, és kizár mindenkit az ünnepség helyszínéről, aki nem ért vele egyet.
Jankó123
@pbalage: tegnap, 21:46
Bocsánatot kérek a beszólásért!
Tűzijátékot Tv-n nézni, az már a guminő és az alkoholmentes sör kategóriájába tartozik, annál már nem nagyon lehet mélyebbre kerülni.
:-)))
levi
@kkalman: Nagyon jól mondod, és nagyon igazad van. Itthon hatalmas a széthúzás, és- úgy látni- már a közös ünnepeken sem értünk egyet, ezen is acsargunk min kutyák a koncon...pedig ez valakinek a hasznára van, ezt valaki így is akarja.
Legalább ilyenkor kéne összetartani, de nem lehet mert a jobb oldal nem akar a bal oldallal és vice versa...
Ettől függetlenül szerintem lehet normálisan megemlékezni a sok számító politikus nélkül.
nemkati
@levi: Az ünnepléshez nem elég, hogy őseinknek köszönhetjük a magyar államot. Ahova mára eljutottunk az államalapítástól, azon semmi ünnepelni való nincs.
radios45
Igen sok birka nagyot örült a tűzijátéknak, csak azt nem mondta meg senki, és a médiában de a köz tv.ben sem fog elhangozni, hogy idén is elkúrtak 700millió ft.ot Kínából behozott tűzijátékra, bombákra.
Persze a rendező cégnek ez 200millába se került, de mivel ők profik, és sokéves tapasztalatuk van már, mint azt királyi rádióban egy hadaró beszédű, pirotechnikus fiatal szemüveges nő előadta, csak ő és munkatársai tudnak minden eddiginél nagyobb, szebb Aug.20.i tűzijátékot előkészíteni, kivitelezni.
Persze így könnyű, az adófizetők pénzéből játszani.
Mint a rádió riporterének előadta, nagyon sok munkája van, pl. az idei szilveszteri tűzijátékot, több int egy hónapig fogják előkészíteni, szervezni.
Cicamama55
Bennem a szerda esti "István a király" előadás kicsapta a biztosítékot! A nagy felvezető ellenére, semmi ünnepi érzést nálam nem indított el. Nagyon nagy várakozás után, egy űr maradt bennem. Csapnivalónak tartom a rendezését, s bizony a szereplők kiválasztását is! Külön-külön többen ragyogóan elénekelték a rájuk osztott betéteket-pl. Feke és Gigi -kiemelkedő volt...-de az összhatás mélyen alul volt. A tűzijátékkal is hasonlóak voltak az érzéseim. A közvetítés nem volt a helyzet magaslatán, szerintem rossz helyről közvetítettek, mert ezeken a képeken sokkal több szépet látok.- A kavart nálam az is fokozta, hogy a zenék, szavalatok kiválasztása, egymásutánja, nagyon "kutyult" volt. Itt is a rendezést, az elemek összehangolását okolom. Ennek hiányában egyszerűen ez sem tetszett, pedig én nagyon vártam, mert számomra ezek az események ennek az ünnepnek a részeivé váltak! Nálam a katona lánykérése magasan felülmúlta az összes rendezvény által nyújtott pozitív hatást! :)
varirmag
Miért eddig miből fizették a tüzijátékot ???
Napról-napra jobban útálom az ilyen idióta firkászokat
enslaved
Legalább a tűzijátékba nem kellene már belekötni Augusztus 20. - án...
zöldszem
Tűzijátékot akartak, de csak cifra nyomorúságot lett belőle...
Mindez 132,5 millióba került az adófizetőknek!
enslaved
@radios45: @zöldszem: Mi lenne, ha kicsit képesek lennétek már elvonatkoztatni attól a kurva közpénztől?! Ezek az állandó sirámok minden egyes alkalomnál már rendkívül unalmasak.
pbalage
@enslaved: á, az tök unalmas lenne, fizessél be gyorsan egy kis adót, mert az előbb ilyen hurkapálcákon láttam tök jó plüssmackókat, ingyen szeretném kilőni. búcsú van, vagy mi.
Küggyé' pénzet, ha neked úgyse számít.
enslaved
@pbalage: Dolgozzál meg a pénzedért, ne mástól kunyerálj:-) Engem már rendesen megkopasztottak a gyerekeim a búcsúban.
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gömblulus
Szerény véleményem szerint, egy döglött gazdasággal terhelt országban talán nem a rongyot kellene rázni minden egyes alkalommal, amikor csak lehet. Nincs mit ünnepelni! Ha István látná mit tettek az országával, ő is megrázna valamit, de az valószínűleg nem rongy lenne, hanem a pofonfa!
zöldszem
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nemjoezigy
@Gömblulus: Teljesen egyetértek Veled a rongyrázás és a kivagyiság, a kirakat, a pazarlás ügyében.
De István,- minimum a végtagjaikat vágatná le ezeknek a tolvaj férgeknek!
Cicamama55
@Jankó123: Nem csak Budapesten élnek emberek...
nemkati
@Cicamama55: De a nembudapestiek is megfizetik a budapesti rongyrázást. :(
enslaved
@pbalage: Vajon miért adnék neked pénzt, még ha mondjuk tudnék is? Ki vagy te nekem? Senki. Akkor? Hülyeségekről szerintem mással diskurálj, ahogy elnézem, akadnak majd társaid.
enslaved
@zöldszem: Senki nem lopta ki eddig sem a szemem. A közpénz az adó, amit mindenképp befizet az ember. Van, hogy olyanra költik, amire nem kellene, de van, hogy olyanra, ami egy ország érdeke. Kicsit gondold át a fene nagy irigykedések és gyűlölködések közepette, hogy kinek is áll jogában hülyének lenni...
justhpeter
Percenként ötmilláért lehet műsort csinálni.
zöldszem
@enslaved: hegedű és zongoragyártás megerősítése, kastélyok és műkincsek vásárlása...
stadionok építése, gyűlölet keltésre alkalmas plakátok, önfényező plakátok, a Kínai Nagy Falnál jobban teljesítő drótháló... kevés a karakter a felsoroláshoz... ezek amik tök feleslegesek.
Gondolkodom az ország érdekein de... na, hátha Te tudsz!
Aki nem isteníti Orbánt, természetesen, irigy libsibolsi...
"hogy kinek is áll jogában hülyének lenni..." bárkinek, van is aki él vele...
zöldszem
@enslaved: Az még lemarad, hogy a gyűlölködést Orbán sikerült kiterjeszteni, az ország egész területére, sőt tovább is...
1magyar
Tv miért nem adta? Vagy csak a bpestieknek szólt és ők is fizették?
1magyar
@nemkati: Azt éppen nem néztem meg, csak M1,Tv2,Rtl - kapcsolgatok és sehol semmi.
Kösz a tájékoztatást.
nemkati
@1magyar: Hát, mostmár sokra mész vele. :)
vadsanca
@Jankó123: Ha majd ezen a napon a kormány ingyenessé teszi a tömegközlekedést akkor valószínű csökkenni fog az "alkoholmentes sör" fogyasztás ill. a "guminő" használat.
Bocs, de ez az egész "tüzijáték" a pestieknek szól, nem pedig az országnak. De képzeld el, mi lenne ha egész magyarország lakossága a pesti tüzijáték látóterében lenne.
Jankó123
@Cicamama55: Nem csak Budapesten van tűzijáték.
Élőben én is megnézem, de mint Tv műsort nem tartom semmire, mert nem arra találták ki ezt a műfajt. Ha akkora szám lenne a közvetítése, akkor minden csatornán ez ment volna egyidőben, mint szilveszter éjfél előtt a pontos idő.
:-)))

@vadsanca: "Bocs, de ez az egész "tüzijáték" a pestieknek szól, nem pedig az országnak."
Pont ez a baj vele, mert ha jól tudom, nem a budapestiek dobják össze az árát, hanem az egész ország lakosságának nagy része.
És, mint azt fentebb cicamama55-nek is írtam, ez nem kimondottan Tv-s kategória.
De úgy gondolom, hogy emiatt, talán nem lesz köztünk harag.
:-)))
Desischado
Rázzuk a rongyot, van miből. És addig sem gondolkodik a nép! És jelzem, hogy én nem láttam a városomban, mert nagyon kevés ideig volt, és másfelől csinálták. Szóval lemaradtam.
Cicamama55
@nemkati: Tudom, tisztában vagyok vele, mennyi ingyenélőt tarunk el!
Cicamama55
@Jankó123: Nem akarom csűrni, csavarni, de fogadja el tőlem azt az állításomat, hogy nagyon sok ember csak a televízióban tudja megnézni. Ez olyan dolog, hogy a TV-ben közvetített színházi előadásokat, hangversenyeket, koncerteket is nagyon sokan megnézik. Egyszerű ok miatt. Mert nem adatik meg mindenkinek, hogy személyesen részt vehessenek rajtuk, bár igényük lenne rá. S azért ez nem a guminővel egy kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.