Magyarország – Ahány ember, annyi szokás! – ez pedig a szexuális életre is igaz. Különös helyek, kedvenc segédeszközök és az örök kérdés: hány percig tart a szex? Egy csokorba szedtük azokat a statisztikákat, amelyek a legjobban foglalkoztatják az embereket. A válaszokat Hevesi Krisztina szexuálpszichológus adta meg nekünk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem ez még nem józanodott ki...
sokanvagyunk
Ha már a statisztikánál tartunk: munkaidejének hány százalékát tartja "terepen"? :))
papa.49
Ha álmos ne szexelni kezdjen, hanem aludjon...
Nyuszicsibe
@papa.49: papám, igazad van, én is tanultam belőle. :-D egyszer én is elaludtam menet közben. Éjjel volt, és hiába mondtam a pasimnak, hogy én már tökálmos vagyok. Csak belekezdtünk, aminek a vége az lett, hogy én bealudtam alatta, neki meg nem lett vége :-D aztán másnap ezt hallgattam, tök gáz volt.
KERKA
Fogalmam sincs, hogyan lehet a szex közben aludni. Ha én alszom, akár a nagyágyut is elsüthetik, az sem ébreszt föl. Ha szexelek, csak arra koncentrálok és nem a hálószoba kifestésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.