Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith bejelentette, hogy nem kíván részt venni a 2016-os Oscar díjátadón, sőt, a tévén keresztül sem fogja nézni a gála közvetítését.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem baj, majd andivajnane ott lesz helyette mellet villantani, amig az oreg a korhazi agyat nyomja.
karma1
Valoszinu, mert be sem neveztek... Akkor meg eleg a TV elott vegignezni...

Azzal egyutt ez egy hulye megnyilvanulas volt: az Oscart nem ugy osztjak ki, hogy legyen benne feher, fekete, kinai, rezboru indian egyenlo aranyban, hanem amilyen alkotasokat neveztek be, annak a stabjabol lehet valasztani, oszt jonapot.
Talan nem kene ennyire kisarkitani a kerdest, hogy "mar 2 eve nem kaptak szinesboruek Oscart"... Na bumm! Ha jovore csinal Jade egy jo filmet, akkor neki is lehet eselye Oscarra,... Es ilyen ecceru, kis sertodos...
nemkati
@karma1: tELJESEN EGYETÉRTEK! "...ez egy szubjektív műfaj...Sidney Poitier mondta nekem még 1991-ben, amikor a Fekete vidék (Boyz n the Hood) kijött, és nem nevezték legjobb filmnek, hogy nem attól lesz valami jó film, hogy Oscarra jelölik."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.