A legénybúcsú ünnepeltje sokat ivott, és akkorát csapott a sztriptíztáncosnő, Mészáros Dóra fenekére, hogy a nyoma még mindig látszik. Az érintett a Facebookon számolt be a történtekről – az ütés nyomát egy fotón is megmutatta.

Kiakadt a sztriptíztáncosnő, mert elfenekelték egy legénybúcsún

A pornószínésznőből lett sztriptíztáncos az alábbi levelet írta a fotóhoz:

Tisztelt “Uraim”! Magyarországon, 2016-ban, úgy látszik teljesen normális férfi gondolkodás az, hogy egy legénybúcsúra ajándékba megrendelt sztriptíz előadás úgy végződik, hogy a kedves ünnepelt lányos zavarában a képen látható módon fejezi ki férfiúi dominanciáját. Én 156 centi vagyok és 53 kiló, de ettől, amit tettél, nem lettél nálam “erősebb”, csak gyengébb…

Széljegyzetben megjegyezném, attól sem vagy nagyobb falkavezér, hogy 4 pohár feles után már nem tudod kontrollálni a tetteidet, ugyanis egy igazi férfi inni is kulturáltan tud. Nem vagy viccesebb sem, mert egy játékos seggrepacsi nem úgy néz ki, hogy tiszta erőből valakire olyat csapunk, hogy az hirtelen azt se tudja a csípő fájdalomtól hogyan is reagáljon. Egy civilizált férfi nem a testi erejével mutatja meg egy nőnek, hogy ő felsőbbrendű. Ha pedig saját magával van problémája, nem másokat aláz meg, hogy a saját önbecsülését helyrerakja. Mielőtt eljutnánk oda, hogy megérdemeltem, mert egyeseknek majd ez lesz a reakciója, elmondanám, hogy nem, nem érdemlem meg. Egy nő nem érdemel ilyesmit. Elvileg egy ilyen műsor egy jópofa ajándék a barátoktól az ünnepeltnek, én azért vagyok ott, hogy egy kis örömet okozzak a látvánnyal a társaságnak. Egy bohócot sem pofozol meg a gyerekeid szülinapi zsúrján, és a céges bulin se csapod le a bűvészt, vagy a humoristát. És a legénybúcsú sem arról szól, hogy szétcsapod a táncost.

Konklúzióként elmondhatnék bármit, de igazából a “vak komondorok” országában már elment a kedvem attól, hogy népnevelőt játsszak, elmondjam mitől lesz valaki Ember, több, vagy jobb az átlagosnál. A világ változik és nem feltétlenül jó irányba.

Kiakadt a sztriptíztáncosnő, mert elfenekelték egy legénybúcsún

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Kedves menyasszony meg kellene gondoni ezt a házasságot, most még időben van, mert az a kéz később is eljárhat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megbasszák...
Toby
Micsoda mázlija van, jobb (pornós) körökben az "elfenekelés" teljesen mást jelent, ha azt kapja, még most is kapkodná a levegőt...
verum
@kakaósbögre: - nem erről van szó. Meghatározott szolgáltatást ad, mert erre fizették, szadizmusra nem.
Ha te kikölcsönzöl pl. könyvtárból könyvet (amit ki nem nézek belőled) csak arra kaptad, hogy olvasd el, arra már nem, hogy összefirkáld, vagy lapokat tépj ki belőle, megrongáld.
verum
@Toby: - mitől lenne mázli egy szadista embernek kiszolgáltatva lenni? A pénzt, amire fogadták nem erre szól! Neked is mondom ugyanazt, amit kakaósbögrének.
verum
Egyébként egyre érthetőbb, hogy miért van annyi erőszak. Az emberek úgy vélik, van aki megérdemli, akinél lehet büntetlenül. Aki ki van szolgáltatva, annál nem bűn a brutalitás.
Ilyen a feleség, gyerek, barátnő és a prosti. Mert ugye, ezek magánügy.
Pedig egyiket sem arra kellene "használni" hogy férfielőnyüket kihasználva verjék.
Gyalázat, hogy azt hiszik, egy egész nőt vesznek meg, ha bizonyos szolgáltatásáért pénzt kap.
A szadista, az erőszakoló nem más, mint ocsmány szadista erőszakoló, bárki is az áldozata. Szigorú büntetést érdemel és legalább annyi megvetést a környezetétől, mintha egy neves sportoló, vagy edző tesz ugyanilyent.
Legalábbis az én morális mércém szerint.
Toby
@verum: Nem jól értetted, amit írtam, ha egyenesen leírom, akkor vélhetően kimoderálják !
( "elfenekelés " pornós körökben = anális szex )
verum
@Toby: - az egy dolog, ha beleegyezéssel történik ,ha ezért pénzt fogad el.
De adott esetben nem ez volt a szerződés! Sem verés, sem anális szex. És a képen jól látható, hogy mekkorát ütött az a vadállat, csak mert úgy véli, rabszolgát vett a pénzéért.
És az emberek zöme jót mulat, hogy milyen vagány a srác és a csaj meg azt érdemli, amit kap.
Szégyen és gyalázat!
egyvandor
A sztriptíztáncos legény búcsúztató is súrolhatja a mezsgyehatárt. (Az hogy a leányzó akinek ez a jövedelem forrása ezt jópofának tartja és a romló világra hivatkozik elég sajátos nézőpont.) Legalább annyira sértheti a leendő feleség érzelmeit (ebben ugyan a "szerelmetes" vőlegénynek is megvan a maga felelőssége), mint a kontrollját vesztő "vőlegény" durva megnyilvánulása. Vannak olyan szituációk, amikor nem áll meg a normál világ erkölcseire való hivatkozás.
Toby
@verum: Félreértettél ! Nem a bántalmazás módjával és mértékével foglalkoztam, hanem pusztán az "elfenekelés" más értelmével, ennél tovább nem másztam bele a témába.
lampa laz
Kedves menyasszony meg kellene gondoni ezt a házasságot, most még időben van, mert az a kéz később is eljárhat.
Desischado
Én is ezt gondoltam, hogy egy ilyen baromhoz akkor sem mennék hozzá, ha egyedüli pasi lenne a világon! A sztriptíz tánc egy foglalkozás, nem kell azért senkit sem bántani! Ez a hölgy semmi rosszat nem tett, végezte a dolgát, és akkor erre megalázzák, és durván bánnak vele, szégyen! Gondolom, a bunkója nem kért bocsánatot, pedig evidens lenne! Gratulálok a menyasszonynak, jó ízlése van!
Yoda69
Inkabb a porno szakmaban maradtal volna...
qrfly
mi a QAért nem hagytad ott őket az első tasli után??

én tudom!! valamivel több volt az órabéred mint 2 kifli!!!
Katalina62
@qrfly: Ebben is van igazság! Teljesen ízléstelennek, és ostobaságnak, és olykor talán veszélyesnek is tartom, ezeket a legény, és leány búcsúkat
Eriksson
Munkaköri ártalom.
Van akinek a fűrészgép viszi az ujját, van aki leesik az állványról, van aki karambolozik, van akit elfenekelnek.
Benne van a pakliban.
feco fero
Lehettél volna 188cm, 90kg, akit nem biztos, hogy meg pacsiztak volna!
Igen ám! De akkor nem téged hívtak volna meg!
Már csak azt nem értem, hogy hogyan került a popsid, a fickó tenyerébe?
Én elnézést kérek az Ő nevében! Bocsi!
feco fero
Lehettél volna 188cm, 90kg, akit nem biztos, hogy meg pacsiztak volna!
Igen ám! De akkor nem téged hívtak volna meg!
Már csak azt nem értem, hogy hogyan került a popsid, a fickó tenyerébe?
Én elnézést kérek az Ő nevében! Bocsi!
varrólány
Szegény ,sok mindent megélhetett már az" életrajza "szerint . Most már a könyvet várjuk ahol a szenvedéseit megírja!
Fradigege
Dórikán végig ment a fél pornó ipar. Több fszt fogott, mint kilincset. A kutyának sem fog kelleni ezzel a múlttal. Nem irigylem Dórika faterját. A pornóipar egy nagy maffia. Ezeket kellene hülyére adóztatni. Megnézném a jövedelem viszonyát úgy néhány sok évre visszamenőleg. A popsizós csávótól megkérdezném, hogy kapott-e számlát a szolgáltatásról. Dórika hangoskodjál még. Terítsd ki a lapokat. Majd a NAV is meg pacskolja a popsidat.
namihami
Aki bérbeadta a seggét, az tartsa.
Esetleg válts profilt és bármelyik, ma már vasárnap is (emelt összegért) nyitvatartó bevásárlóban is elhelyezkedhetsz.
Igaz, hogy ott 3-4 hónap alatt keresel annyit, mint it egy-egy seggrepacsi után, de hát valamit valmiért.
Tulajdonképpen mire számítottál egy részeg, a pénzéért , különösen ebben az állapotában, mindent elváró és megengedő társaságtól?
Lassan minden hülyeséget átveszünk, csak nyugati legyen.
lópicigáspár
Ahová pacsi, oda puszi! Ámbár meggondolnám, hogy oda adjak e puszit, ahová kitudja hányan ürítettek!
verum
@lópicigáspár: - akkor nem kell igénybe venni a szolgáltatását semmilyen módon sem.
nemjoezigy
@verum: kiosztottam 4 tetsziket a kommentjeidért!
De:"Egyébként egyre érthetőbb, hogy miért van annyi erőszak. Az emberek úgy vélik, van aki megérdemli, akinél lehet büntetlenül."
ezt a részt kiegészíteném a pénz és a "híresség, nevesség" 'tulajdonsággal'. Ezek megléte mögé bújva, vagy ezt élvezve még ilyenebbek/olyanabbak és nem az emberek (mert így írtad), hanem EGYES EMBEREK, akik nélkül szerintem jobb lenne az élet, jobb lenne a világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.