Majka az ország legnépszerűbb sztárja a Marketing és Média felmérése szerint, ami évről évre a Top25 legnépszerűbb hírességet sorolja fel. A dobogón csak TV2-es arcok találhatók: Majka a legnépszerűbb, őt Liptai Claudia és Marsi Anikó követik.

A Marketing és Média évente összeállított listája ezúttal a bulvárújságok címlapján való megjelenések, a közösségi médiás jelenlét és a televíziós szereplések alapján készült.

Majka vezeti a legnépszerűbb hírességek listáját

Sokat mond, hogy az összesített lista első öt helyezéséből négyet a TV2 Csoport sztárjai foglalnak el: Majka mindhárom szempont szerint a legjobbak közt végzett, de előkelő helyet szerzett Liptai Claudia és Marsi Anikó is a tévés és a címlapmegjelenések alapján. Az ötödik helyen Demcsák Zsuzsa, a Mokka műsorvezetője áll.

A listán a képernyőről ismert arcok szerezték a legjobb helyeket, így továbbra is igaznak látszik, hogy a televíziók hozzák a legnagyobb ismertséget a sztároknak. A TOP25-ben a TV2 Csoport sztárjai közül szerepelt még Gönczi Gábor, Berki Krisztián, Kasza Tibor, Till Attila és Andor Éva is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A királyi médiában. Helyes. Meg is érdemlik a nézői az ózdi pöcst.
wagabund
..."MAJKA CURTIS BLR - BELEHALOK (OFFICIAL)"...

javaslom ezt a jutub felvételt megkacsintani... tessenek már mutatni olyan celebet, akinek 42 milliónál is több kattintása van...plusz pár millió még a többin...

ózdi villanyszerelő ide, ózdi villanyszerelő oda, a pasi tud valamit...

amúgy ő is emberből van...(ezt a fanyalgók kedvéért bátorkodom...)
papa.49
Na de én arra lennék kíváncsi ,,ki fizette a révészt,, a felmérést???
Szegény Magyarország ahol ilyen ,,percemberkék,, sztárok lehetnek!!!
Eladott Ország
Majka olyan Maugli-effektus, albínó típus, van benne egy vonóval. "Válámi ván, dé ném áz igázi" - ahogy Arkagyij Rajkin színész, humorista, a Szovjetunió egyik legnépszerűbb színművésze mondaná. Ezek az intellektuális és erkölcsi pöcegödrök jelentik a Fidesz hátországát, övék az örökkévalóságnak tűnő pillanat, amit maximálisan uralnak. Mint annyiszor, most is kénytelen vagyok megismételni: nem az ellopott csilliárdokban mérhető a pusztítás, hanem a szellemi, lelki amortizáció az, ami visszafordíthatatlan. Egy ország, ahol a véleményt ilyen emberek formálhatják, az nem tegnap érett meg a pusztulásra. Jó étvágyat!
namihami
Van-e némi remény arra, hogy a hírességek közé valaha EMBEREK is bekerüljenek, nem csak ilyen ""izék""?
Számomra, hogy csak a most ""futó"" (de csúnyán hangzik ez most), de pl. a Berek Kati a híresség. Persze, az oldalt tele tudnám írni hasonló nevekkel. És az ilyen ""celebek"" még véletlenül se kerülnének közéjük.
wagabund
@aremy: 16,37...hát megfogtál...most itt ülök széttárt karral.. passz...
cs.n.
Ne fikázzátok itt a tévékettős hírességeket, nem vettétek még észre, hogy ez a propellerhu is tévékettő-közeli céghez került? Nem feltűnő még kicsit sem, hogy nem fért bele a cikkbe mind a 25 név, hanem kizárólag a tévékettősöké?
1magyar
Majka meglepően jó az 50 milliósban.Sziporkázik, bár néha egy kicsit túlprodukálja magát, de azonnal észreveszi és javít.Ez a műsor neki való.
A kisfia is egy tündéri vagány gyerek, szerintem kívül-belül tiszta apja.
Milliószor jobb maga a műsor mint egy való világ és tsai.
Levendula
@1magyar: Inkább nézem ezerszer a Gundel Takács Gábor vezette műsorokat, mint egyszer is a majka-féle "túlprodukciókat". Amelyik országban ilyen iskolázatlan, pökhendi figura teret kaphat a médiában... Persze a lényeg: Panem et circenses! és akkor befogja a száját a nép...
1magyar
@Levendula: Engem a kérdések irritálnak, annyi hülyeség van ami celebreklám benne, hogy persze, hogy nem tudják a választ. De hát nem is akarják nagyon szórni a milliót.
Majka megállja a helyét bármely amerikai showmennel szemben.
De tényleg jó a Gundelé is.
simmering73
Minősíti a szavazókat. Hab a tortán demcsák ötödik helye.
Szókrakész
Az igényszintnek megfelelően.

Minden szarra van veréb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.