Kézműves sörök csarnokává alakíthatja a Kolosy téri piacot Gerendai Károly, a Sziget fesztivál alapítója, Michelin-csillagos éttermek tulajdonosa - értesült a HVG hetilap. A központi csarnokban egész évben sörfesztiválos hangulat lenne.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért nekem vannak fenntartásaim

Alapvetően semmi bajom a derék Gerendai úrral, de itt azért vannak érdekes felhangok is

A környék és a sorsa sokunknak ismerős, főleg ami a nagyszabású és nagyravágyó terveket illeti. A legújabb, hogy Sziget fesztivál alapítója élve a lehetőséggel, hogy a Kolosy-téri piac eladó/kiadó egész-éves sörfesztivált akar rittyenteni a III. kerület déli-csücskében,, amit Budaújlak néven szokás emlegetni.
A derék honfi – ha lehet hinni a híreknek – meglehetősen baráti áron havi 1millióért bérelheti, ami azért elgondolkodtató.
Egyébként mint említettem a környéken már voltak nagyratörő tervek, talán érdemes egy kicsit sétálni a környéken és a Puskás Öcsi (tényleg így hívják) tér Duna-felöli oldalán árválkodó torzókat megszemlélni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.