Reggelre a hőmérséklet 12,8 fokig hűl le a szobában.

Oszter Sándorék 13 fokban fagyoskodnak otthon

Tönkrement a gázkazánja az Oszter-házaspárnak, így kénytelenek alternatív módon fűteni a lakást. A kísérletezések nem járnak túl nagy sikerrel, mint az ACNews-nak elmondták, reggelre a hőmérséklet 12,8 fokig hűl le a szobában.

A színész és felesége, Failoni Donatella ráadásul le is betegedett, de a szerelőt hiába várják, napok óta csak hitegetik őket. 

Most azon ügyködünk, hogy a fatüzelésű kazánunkat működtethessük, de a férjem mégiscsak 70 éves, így hordja a fát, befűt, amennyire tud. Ez az egész egy agyrém

- panaszolta a feleség.

A gond talán jövő hét elején megoldódik, egy szakember ugyanis akkorra ígérte, hogy megnézi a kazánt. 

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sajnos az oroszok a spájzba, a szakemberek meg már a Lajtán túl vannak. Már csak ilyen tud lenni az illiberális elmebaj, Orbanisztánban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem egy közkedvelt figura a környéken, nem csoda, ha a szerelő sem rohan.
Eladott Ország
Sajnos az oroszok a spájzba, a szakemberek meg már a Lajtán túl vannak. Már csak ilyen tud lenni az illiberális elmebaj, Orbanisztánban!
Eladott Ország
Kövér László:" Szóval azért jó nekünk, mert szegények vagyunk. Azért jó nekünk, mert kevesebbel is beérjük és mert különben is rohadjon meg a jóléti állam, hát hiszen mi munkaalapú társadalmat építettünk ide és még az sem jött össze." De milyen versenyelőny, te aljas házmester? Lázár kollégád a múltkor a sárba tiporta a külföldön dolgozó magyarokat, amikor azt bírta ugatni, hogy Magyarországon szar a fizetés, de mégis jobb az élet, mint ha Nyugaton dolgozna valaki rabszolgaként. Most akkor nem rabszolgaság, hanem versenyelőny? Az a kibaszott versenyelőny számunkra, hogy nem kell ellustult nyugati jólétben élnünk, hanem amióta a nyakunkon tapostok a duplájára nőtt a dolgozói szegénység? Ez a versenyelőny? Hogy a lakosság több, mint 40%-a a létminimum alatt él, amit azért töröltetek el, mert amit nem mérünk, az nem létezik? Most akkor nem az van, hogy a Nyugat gazdaságilag összeomolni készül? Nem az van, hogy ha mi nem lennénk, akkor már rég darabokra hullottak volna? Most akkor elismerted, hogy a statisztikák kozmetikázása mellett a sok százezer kivándorolt magyar azért kell, mert hazaküldi a pénzt? Nem az van, hogy jobban teljesítünk, nem az van, hogy dübörög a gazdaság, hanem az van, hogy elüldöztétek a magyarokat, akik itt nem tudtak megélni, és most próbálod ezt úgy beállítani, mintha ez a lehető legjobb dolog lenne, ami velünk történhetett. Kövér! Szerintem te ne érd be kevesebbel: ne kérj elnézést. Köpj fel és állj alá!
Edmond Dantes
Ezek hülyék? Ha nem találnak otthon villát a kés mellé,akkor éhen halnak?
ittott
egy ócsó panzióra nem fussa, csak tóra, és szeszre? szakagy meg geczy
lampa laz
Miért nem hívta a nemzet gázszerelőjét?

Azért arra volt eszed, h halastót csináltass a házad elé, de h tüzet csiholj ahhoz már nem elég..
Yeromos
Szegény Ruzsa Sanyi ott fagyoskodik a több száz millás villájába, mert nem talál gáz szerelőt.
A múlthéten meghibásodott anyósom gázkazánja, nekem sikerült az nap szerelőt keresni, és meg is javította. Annyi esze meg nincs szerencsétlennek, hogy elmenjen és vegyen egy elektromos radiátort, ideiglenesen egy szobát azzal is lehet fűteni. Szóval akinek ennyi esze van az fagyjon meg.
papa.49
A Ruzsa Sanyi felemelheti a lottyad valagát oszt. hordja be a fát és fűtsön azzal, vagy kérje me a csutit, hogy segítsen !!!
Szerintem annyira megutáltatták már magukat, hogy még pénzért se kap segítséget !!!
Így jártál faszkalap !!!
kissé felnőttem
menjen a tavára aztán evezzen az majd melegiti , akár korcsolyázhatna is vagy a nagy parkolóban gyakorolja a ki be tolatást legyen rutinja frőccs sőr nélkűl.
Edmond Dantes
@papa.49: Söndör bármikor belelöttyint a markába egy fél litert,de nem hord fát!!Majd behordatja azt a perzekútorokkal.Ha nem jönnek,inkább megfagy.Ő ilyen csődörös legény.
vadsanca
Majd ha ráérek sajnálkozom. Ne gyűjtsünk neki adományt a javításra, ill. a cserére?
Vannak még 80-on túliak is akik szilárd tüzeléssel fűtenek és nem panaszkodnak. Ők is behordják a fát és még össze is vágják. Pedig lehet, hogy kevesebb a nyugdíjuk az övétől.
Különben meg ki van a hócipőm a művész- világgal. Amikor jól megy, akkor dőzsölnek, utána meg siránkoznak.
papa.49
@vadsanca: Én is 70 vagyok oszt. még se más hordja be a fát ..
papa.49
@vadsanca: Vagy bújjanak össze a zongora bűvésznővel, esetleg vegyenek dunyhát ))))))))))))
Csak ne nyervákoljon itt, hogy fázik a valaga )))))))))))))
moareka
Gimnasztikázni,meg a tavat körbe futni, aztán mindjárt meleg lesz...
Desischado
De nagy kaland. Én is didergek, mert takarékoskodnom kell. Vegyen nérvég fűtőpaneleket, ennyire gyenge eresztés, hogy nem bír egy kis fát összevágni?
terlasz
Ha már egy fűtőre sem futja, akkor jöhet a bakfitty, azzal is jól ki lehet melegedni.
Eladott Ország
kep.cdn.index.hu/1/0/677/6775/67756/6775614_c3b444c74f7da45fdd82587ea9e7910d_wm.jpg
A zongoraművésznő korábban egy facebookos galérián együtt szerepelt Lázár Jánossal, a képek egy vadászaton készültek, ahol többek mellett az Oszter házaspár is vendég volt. Failoni Donatella a gázkazán megjavításáig behúzódhatna Lázárékhoz.
papa.49
@Eladott Ország: A hitvesi ágyba ???
Sokan lennének ott együtt biztos nem is fáznának )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
Fagynak a lószart...betették a maszlagot hogy rágódjunk rajta és kattogtassunk rá mert az pénz.
kissé felnőttem
Megtörtént Apám az erdészetnél dolgozott, kint a munkaterületen meglátogatta őket az erdészeti kerület vezetője egy sudár magas Hölgy. Beszélget az emberekkel apám mondja hogy otthon nincs tüzelője, Ferenc akkor fagyjon meg vagy oldja meg hogy legyen. megoldotta,Három szekérnyi ágfa egyéb került haza egy hétre rá.
Györe-Juhasz Eva
Ès hàny gyerekes csalàdnak nincs fàja amit behordhat a rohadt lyukas kàlyhàba ?
Megszakad a szìvem,de nem a művèsz ùr miatt.
desiro
Kit érdekel lézer barátja, faggyá meg vazze, vagy menny e fát szenni, barom csótány.
desiro
Nem halas tavat kellet vóna építenyi, hanem vízerőművet.
Eladott Ország
@Pegero: "EGY MÁSODPERCNYI SARGENTINI TÖBB IGAZSÁGOT TARTALMAZ, MINT KÉT HÓNAPNYI HÍR TV" - NER-PARÓDIA A HOLLAND KÖZTÉVÉBEN. Szopjad fidesz geci!
youtu.be/5cMstd_eDF4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.