Mintha az alkotók elmentek volna a film mellett... - Szelle Ákos kritikája a Kikötő Online-on.

Forrás: kikotoonline.hu
Feltöltő: diadalka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothgy
Hú, ez a cikk azért nagyot szól! :)
nanena
Ez a kritika is egy vélemény. Én mégis azt tanácsolom az embereknek, hogy nézzék meg. Nagyszerű ábrázolása annak, hogy az élet, a szerelem milyen csodálatos és mennyi mindent veszthetünk, ha ezt nem érezzük.
tothgy
Nekem tetszett ez a kritika. Ő is azt mondja, hogy azért érdemes megnézni, csak többet is ki lehetett volna hozni belőle. Mondjuk úgy nyilván egy másik történet lenne belőle.
nanena
A kritika azt hiányolja, hogy a film nem lett egyedi, nem lett különleges. Valóban ilyennek kellene lenni egy filmnek? Egy egyedi, különleges filmet be sem mutatnának a mozik. Lehet hogy megmézném otthon és azt mondanám, ez elgondolkoztatott. De többségünk mesékre vágyik.
tothgy
Ebben is van valami. A moziban a látvány a lényeg. Én jobban szeretem az elgondolkodtató történeteket.
nanena
@tothgy: Megvan mind a két típusnak a helye. Én például most néztem a Blindness-t. Moziba biztos nem vettem volna rá jegyet. De itthon nézve a legfelkavaróbb film volt amit eddig láttam. Talán a Legyek ura után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.