A Feleségek luxuskivitelben sztárja feljelentést tett becsületsértés miatt, megelégelve Puzsér Róbert vélemény cikkei miatt.

Különböző felületeken jelentek meg Puzsér tollából olyan írások, amelyek engem mocskoltak.

Úgy érzem, a semmitmondó cikkeknek az egyetlen célja, hogy engem mint nőt és anyát megalázzanak a nyilvánosság előtt – mondta a Blikknek Vivien, aki a közösségi oldalán is beszámolt döntéséről.

„Elfogadom a kritikát, de van egy szint, ami már bántó és megalázó. Én soha nem bántottam őt, nem alkottam róla véleményt, és most sem fogok, mert nem ismerem és nem ítélkezem” – írta Vivien.

Becsületsértésért jelentette fel Puzsért Vasvári VivienA Blikk szerette volna megszólaltatni Puzsér Róbertet is, ám ő mindössze annyit mondott, nem kívánja kommentálni Vasvári Vivien lépését. Az biztos, hogy a kritikus már 2018-ban posztolt a közösségi oldalán Vivienről, amikor a férje oldalán feltűnt az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában.

Érdekes, ugyanakkor kifejezetten irritáló pár a burzsuj vállalkozó, Fecsó és luxusban fürdőző szilikoncsaja, Vivien, akikben rendkívül magas színvonalon reprezentálódik a mai magyar uralkodó osztály pénzes prolisága. Vivien (...) a korát meghazudtolóan ravasz és számító státuszszimbólum, aki tökéletesen érzi, hogyan kell a posztmodern médiatérben a semmiből semmit csinálni

– írta korábban közösségi oldalán Puzsér, aki néhány napja ismét Viviennel foglalkozott a hirklikk.hu című oldalon megjelent írásában.

Szóvá tette, hogy Vasvári Instagram-bejegyzést készített arról, hogy fiatalon milyen traumatikus élményt élt át, amikor futás közben meg akarták erőszakolni,

ám ehhez egy olyan fotót választott illusztrálásul, amelyben mezítláb, fürdőruhában fut egy parkban.

Cikk- és címlapkép: Instagram/vasvarivivien

(blikk.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
@sokanvagyunk: Sokkal jobban jársz egy másolattal, mert az élvezeti értéke teljsesen azonos, de állandóan csendben van! XD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@KisGenyo2: És a fenntartása is lényegesen olcsóbb!!! (fontos szempont azon az ár-érték arányon)
De a legszebb:: ""becsületrontásért"". Ez vajon hogy jött ki neki és belőle. Ennél már csak a ""megrontás"" lenne hiteltelenebb.
Nyírfa
@namihami: Tipikus példája, amiért fenntartásaim vannak a metoo-mozgalom kapcsán.
namihami
@Nyírfa: Nekem is kedvenc történeteim ezek a megkettyintős sztorik. Jópofa a szitu, amikor a nőnek 20-30-40 év után jut eszébe, hogy őt megrontották. Addig valahogy elvolt a megbecstelenített testével és a megsebzett lelkével. Pluszban összekapart egy (valamilyen szintű) karriert. A szexuális abúzus azalatt nem zavarta, de mára már tudatosult benne az erkölcsi megaláztatás.
Úgy röhej, ahogy van...
Nyírfa
@namihami: Havas Henriket is egy ilyen erkölcsi magaslaton álló celeb hurcolta meg, aki a mai napig a szilikonkeblei mutogatásával próbál a köztudatban maradni. Zaklatás címszó alatt bárkit haza lehet vágni, akit el akarnak tenni az útból.
jesz
Puzsér szeme valószínű, hogy a bugyi alján látható diszkrét hasítékon akadt meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.