Hamarosan két éve lesz már, hogy Vajna Tímea elveszítette férjét, Andy Vajnát.

Beszóltak a lábait széttáró Vajna Timinek: nem gyászolja megfelelően Andy-t

Timi nemrég az aspeni síparadicsomból osztott meg vakációs, lábait széttárós felvételeket, és azt sem titkolja, hogy új partnere is vele van.

Egy szigorú kommentelő számon is kérte ezt rajta, mint írja:

Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. Igaz, ebből csak egy embert ismerek. Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom bejött."

Tímea nem hagyta annyiban:

Most jan 20-an lesz 2 éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki se tudja a helyét a szívemben elfoglalni Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam ill. gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz… az Insta nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat

- állt ki igazáért Andy Vajna özvegye.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

(Blikk)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
aki beszólt neki, az biztosan egy baszatlan fapina lehetett...
Gazella
Ostoba lábát szétrakó p÷nzhajtó celeb
namihami
A jólbevált szokást nehéz levetkőzni. A Télapó mellett se élt/tett másként. Akkor most, hogy már sírba rakta és némi anyagiakat, az akkorinál is csekélyebb ellenőrzés nélkül biztosít most éppen a Vezér a részére, miért változna meg?
namihami
@jesz: Nem kell [email protected] lenni, hiszen fiatal. De nem is a pódium tetején, ország-világ szemeláttára kell keféltetni magát. Vagy ha nem látják- tudják, akkor minek? Szerintem nem a megdugása a kommentek oka, hanem a mód, ahogy ezt éppen ő teszi közszemlére.
rokker33
Ostoba emberek vannak!Meddig gyászolja az öreget élete végéig?Teljesen igaza van, tovább kell lépni ez az élet rendje!Nyilván a pénze miatt szerette, bár Damuval is sokáig együtt élt, pedig nem volt se híres se gazdag, csak egy elmebeteg vadállat volt és azért hagyta ott!
Borsó
“Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek.”
Hát az sokkal könnyebb is, mint egy élő, morgós, a szobát telefingó férjbe szerelmesnek lenni 30 év után.
zsupumi
Ez a magamutogató nő dolgozott valaha ?
balos
Hát jobban jár,ha megmossa,mert akkor nem kell így szellőztetni!
csipetke
@zsupumi: 9:39 Hát persze hogy dolgozott. Igaz,a saját "szakmáját" űzte,de azért az mégiscsak munka volt,hogy a rövidke idő,amíg ez az ócska cafrinka a nagyapóval volt,és esténként elétérdelt. Nemigen bírta elviselni az öreget,ezért húzott el Amerikába,és eljátszadozott a nagyapó pénzén az összekukázott fiatal fiúkkal. A legvisszataszítóbb aranyásó ribi az ismertebbek közül
NKF
Fizetnek ennek a ribinek hogy állandóan mutogatják vagy ő fizet?
A Damu legalább elkalapálta rendesen!
Borsó
@NKF: Ez a komment többet mond rólad, mint Vajna Tímeáról. Szomorú kis életed lehet, ha utálod más boldogságát, ami pedig semmiféle módon nem érint téged. Egy tipp: ha idegesít, hogy “mutogatják a ribit” akkor ne kattints rá a róla szóló hírekre.
solidedge
Végül is az igaz szerelme a pénz nem halt meg. Mit gyászoljon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.