Egyre több híresség sürgeti, hogy szabályozzák a netes zaklatásokat. Most ByeAlex állt ki Tolvai Reni mellett, akit komolyan zaklattak az internetes trollok.

Alex a Facebook-oldalán fakadt ki.

Merre tartunk emberségben? A húgom ma reggel küldött át pár kommentet egy Tolvai Reniről szóló cikk kapcsán, ami azért is érintette érzékenyen, mert 6 éve él szerelmes párkapcsolatban a barátjával, Lapheallal, egy londoni-jamaikai fiúval. Megy itt kommentekben a »kuntakintizés«, a »banánültetvényezés«, megy a rasszizmus, a testszégyenítés… (Hogy lehet így beszélni egyébként egy nőről? »LógósCsöcsű«) Mikor hoz már a Facebook egy komolyabb szabályozást arra, hogy az emberek virtuális közösségben is megtanuljanak viselkedni, és hogy ne ez legyen az a lehetőség számukra, ahol kiélhetik kisfaszú komplexusaikat, koleszterines-fingszagú impotenciájukat az ilyen tróger, senkiházi emberek?

– írta oldalán a zenész.

Merre tartunk emberségben? A húgom ma reggel küldött át pár kommentet egy Tolvai Reniről szóló cikk kapcsán, ami azért...

Közzétette: ByeAlex – 2021. február 8., hétfő

Az elmúlt időszakban több híresség is kifejtette, hogy szükséges lenne valamiféle új védelmi vonal, ami gátat szab az önkényes véleményvezérek támadásainak. 

Tóth Gabi korábban elmondta, hogy egy férfi munkaidőben az énekesnő gyermekét szidta kommentek formájában, ezért elküldték a munkájából, a legutóbb pedig Tokár Tamás mesélt YouTube-videójában arról, hogy  egy kommentelő a családját szidta a közösségi oldalán, aminek komoly következményei lettek.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Mit lehet erre mondani? Ez sem egy intelligens ember megnyilvánulása.
Pálinkás Pál
ezt mondja ez a büdös gyökér...aki még a fing szintjét sem éri el..
Aki Én
Tolvaj Renit hagyjuk. Nem kap többet, mint amit érdemel a buta, kirakatéletével. Tényleg olyan, mint egy szexpartner keresőn.
Lepényleső
Az nem szúrta a szemét amikor a kormánypropagandisták hasonló tartalmú hirdetésekkel árasztották el e helyet,
s szinte elvárássá tették a különbözőséggel élők iránti gyűlöletet,akkor hol is volt aki most fenegyerek?
solidedge
Érdekes, hogy híres orvosaink, kutatóink nevét évekig sem halljuk, az énekesek és a nem tudom miben jó celebek szinte naponta szerepelnek a nyilvánosság előtt. Feltételezem az orvos csendben végzi a gyógyítást a nyilvánosság igénye nélkül, míg az énekeseink, celebjeink legfőbb tevékenysége a magamutogatás. Szinte naponta posztolnak a hétköznapjaikról, nyilatkoznak, egymást szapulják, csak hogy a világ el ne felejtkezzen róluk.
karma1
Kehet, hogy nem veletlenul nem a kedvencem ez a pali,... De erdekes a megnyilatkozasa: leteszi a voksot a csak a bulvarsajto utjan terjeszkedo tolvaj reni mellett, es ugy teljesen mellekesen mar hozza is a sajat csaladjaban is fellelheto rasszizmus problemajat, hogy jaj, Londonban elo hugat megszoljak a szinesboru partnere miatt, akivel olyan szepen el mar 7 eve a huga, de meg a nevet is megtudjuk a szerelmes partnernek.
Meg mondja valaki, hogy nem Magyarorszag a lehetosegek hazaja (amit mindig Amerikara mobndtunk annakidejen).
Valaha elenekelt egy ket hangbol, nuku szovegbol allo langymeleg kis valamit, es azota szerepel, zsurizik, nyilatkozik, meguzen, helyrerak, stb. Mondjuk legalabb addig se enekel,.
De most ez az onreklamozason kivul mire volt jo?
csipetke
Mit képzel magáról ez a byealex? A celebeket pedig,akik nap mint nap posztolgatnak, szerintem megérdemlik,hogy ekézzék őket.Kevesebb több lenne belőlük..
karma1
@Bástya Béla Elvtárs: Ahogy mondod. Pont arra jo
karma1
Javitas: termeszetesen nem "kehet", hanem "Lehet" az elso szo...
Bástya Béla Elvtárs
@karma1: Itt már nem lehet éles határt húzni a sztár és a celeb közt! Sok esetben a celebet sztároljuk, a sztárt meg lecelebezzük! Némi szándékosságot vélek felfedezni ebben a folyamatban! Alig 10 milliós lélekszámú ürszágnak ennyi sztárja, celebe?! Minek? Nem beszélve a jövedelmeikről!!!
Málna
Nem kitakarni kell ezeknek a kommentelőknek a nevét, hanem osztani, posztolni - ahogy Tokár tette. Meg is lett az eredménye. Ezek az emberek eszüket vesztik az irigységtől, a gyűlölettől, észhez kell téríteni őket.
Aki Én
Ez azért nem ilyen egyszerű. Alex is épp véleményt mond másokról azért, amit azok tettek. Nem is szépet, pedig éppen ezt nehezményezi.
Azok is véleményt mondtak, de azok leginkább a kirakatéletet élő celebekkel teszik, nem vadigenekkel.
Eleve nem értem, miért érez késztetést bárki arra, hogy élete minden pillanatát megossza a világgal. Ha pedig ezt vállalja önként, akkor tűrnie is többet illene. Vannak elmebetegek, nagy kritikusok, irigyek..., ezt illene tudni, belekalkulálni, ha erre adod a fejed. Ilyen a világ. Szerintem ez eleve beteges, és talán pont az ilyen emberek viselik nehezebben a negatív kritikát, mert ők látszólag igen elégedettek magukkal. Kérdés, van-e rá elég alapja?
Szevasztok
Jaj Istenem !! Kiteszitek magatokat a kirakatban és utána csodálkoztok, hogy kaptok hideget meleget.
NKF
Mi picsának mutogatják magukat?Különben senki sem tudná,hogy a világon vannak.
Azt kapják amit megérdemelnek a rohadt paraziták!
istván irén
@NKF: Egyet értek aki kurvának öltözik ne csodálkozzon, hogy annak nézik.
relatív
A ' szabályosozdi ' nem megoldás, csak az ellentéteket növeli - illetve egysíkuvá tenné a kritikát !

A véleménynyilvánítás milyensége éppen azokról állít ki bizonyítványt akik gyakorolják azt ! Az intelligencia hiányát a megfelelő, eredményes oktatás, nevelés szüntetheti meg, és semmiképpen nem a törvény.

A neveletlen törvényalkotó sem eredményesen száll szemben a kritikákkal, először neki megának kellene emberközelibbnek lennie/látszódnia !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.