Az ország Magdi anyusának nincs gyermeke, így "fogadott fia", Schmuck Andor politikus örökölhet utána. 

A Bors cikke szerint remek egészségi állapotnak örvend a nemrég 80. életévébe belépő Fodor Zsóka, ám nyugodtabbnak érzi magát attól, hogy tudja, ki örökli a vagyonát. 

Schmuck Andorra hagyja vagyonát Fodor Zsóka

Fotó: YouTube/TV2

Az ország Magdi anyusa a lapnak elárulta, a választása "fogadott fiára", Schmuck Andorra esett.

Mint a lapnak elmondta, nem szeretné azt a kort megérni, ami anyjának jutott, aki másfél évet feküdt a Szeretetkórházban, és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. 

Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől-estig. Szegénykém azt mondta nekem, hogy: “Erzsikém, te olyan jóban vagy a Jóistennel. Kérd meg, hogy vigyen el, mert én nem érdemlem ezt a börtönt.” Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni

- nyilatkozta a Borsnak a színésznő, és hozzátette, ő csak addig szeretne élni, amíg el tudja látni magát.

Arra is kitért, hogy mivel gyermeke, férje nincs, ez is az oka annak, hogy sose vett lakást, inkább gyűjtögette a pénzét. 

Ha nincs az embernek gyereke, férje, vagy olyasvalaki, aki pici kora óta hálával tartozik neki, akkor sajnos csak arra lehet számítani, hogy a pénzemért ellátnak. Mert az legalább őszinte…

Fodor Zsóka szívéhez a legközelebb Schmuck Andor áll, aki kvázi "fogadott fia", bár az utóbbi időben kevesebbet tudtak találkozni, mert a színésznő rengeteget játszik, de Schmucknak is sok az elfoglaltsága. 

Amikor jön és úgy érzi, hogy szeretne velem időt tölteni, akkor boldog vagyok, de nem erőltetem rá magamat. Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem és ami marad utánam, az az övé, ezt írásba is adtuk

– árulta el a színésznő, aki azt is elmondta, az ötlet Schmucktől ered, a közjegyző által hitelesített megállapodásuk pedig kölcsönös.

Ő ajánlotta fel nagyon korrektül, hogy amelyikünk leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról. Nem valószínű, hogy ő lesz az…

Forrás: borsonline.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bandika a fogadott fia?
És tényleg, a szeretet valóban vakká tesz!
Csizmás Kond
...vagyis örökbe fogadta...gondolom súlyra...mert csak úgy nyom valamit a latban.
jesz
...férj a feleségnek: -ha kettőnk küzül valamelyikünk meghal, akkor bemegyek egy idősotthonba...

..talán rosszul emlékszem, de vagy tizenöt évvel ezelőtt ez a nő még panaszkodott, hogy semmije sincs, munkát kell vállania, hogy megéljen..

De hogy ez a smukkandor? ...ez a faszi tud valamit...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: reménytelen lásd OV-t !!! =))
Baker
@jesz: Régi vicc...

Férj a feleséghez.
- Ha meghalok, ismét férjhez mész?
- Hát..végül is, egyszer élünk. Valószínűleg igen.
- És a mi ágyunkban aludnátok?
- Miért ne, jó ágy, csak nem dobnám ki.
- De a golfütőimet már csak nem adod neki?!
- Ugyan, hova gondolsz? Ő balkezes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.