Úgy tudni, hogy a kapcsolatuk fél év után, tavaly év végén futhatott zátonyra, de barátságban váltak el egymástól a hírek szerint.

A Blikk cikke szerint szakított egymással Dobó Kata és Szente Vajk, pedig nagyon szépen indult a kapcsolatuk, a színház hozta őket egymáshoz közel, barátaik szerint egészen kivirultak, mikor randizni kezdtek.

Ennyi volt: szakított Dobó Kata és Szente Vajk

Fotók: Dobó Kata (wikipedia CC BY-SA 3.0/Takkk); Szente Vajk (wikipedia CC BY-SA 4.0/Szente Vajk)

Kollázs: Propeller.hu

A lap információi szerint fél év után mégis zátonyra futott a kapcsolat, ez tavaly év végefelé történt meg – ezt a Blikk abból szűrte le, hogy egy tavaly decemberi filmbemutatóra Dobó Kata már egyedül érkezett meg – , ám a felek barátságban váltak el egymástól. 

Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb „meg kell hozni a döntést”

– mondta el egy jól értesült forrás a Blikknek. 

Szerették volna, ha minél tovább titokban marad a kapcsolatuk, hiszen mind a ketten óvják a magánéletüket, nem szeretnek a szívügyeikkel szerepelni a hírekben. Nem bujkáltak, ám kerülték a nyilvános rendezvényeken való közös megjelenést. Még a legszűkebb környezetük sem tudta, hogy elmélyül-e a kapcsolatuk, vagy hogy egyáltalán randiznak-e még

- magyarázta ugyanez a jól értesült ismerős.

A Blikk megkereste Szente Vajkot, aki leszögezte, nem szeretne a magánéletéről beszélgetni, de a lap értesülését a szakításról nem cáfolta. Dobó Katát is keresték, de lapzártáig nem sikerült utolérni.

Forrás: blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@C_3PO: ...vagy a kanok nem tudnak kétszer kapura lőni!!!
surdilloFUJT
@KisTehen: ...fáj a nagy marha fejed,hogy neked csak egy tarka bika jut,ugye irigyled,???idióta csicska!!!
C_3PO
@surdilloFUJT: Az is benne van a pakliban... meg a nimfománia...
levarosbukta
Ha az ágyban is olyan tehetségtelen ez a nő mint a filmjeiben akkor nem csodálom ha hamar lapátra teszik.
Macskaszem
Randizgattak, ismerkedtek, kedvelték egymást, de a szerelem nagy ívben elkerülte őket. Anélkül meg egy kalap sz@rt se ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.