Elnémítja az oldalát, de a Sztárban Sztár leszek! új évadáról azért posztol majd.

Tóth Gabi besokallt: egy időre visszavonul

Tóth Gabi a kedd estét egy érzelmes Instagram-poszttal zárta, amiben arról ír, hogy „szétszakított minket a közösségi média”. Mivel ő azt szeretné, ha a valóságba térnénk vissza, drasztikus döntést hozott.

Gabi a bejegyzésben kifejtette, hogy szerinte a közösségi médiának nem arról kellene szólnia, mint amiről jelenleg szól – épp ellenkezőleg.

Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban. Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat! Gondoljunk a gyerekeinkre is, hiszen nekik mi mutatunk példát. Mindannyiunknak felelőssége van ebben!

Majd kifejti, hogy számára az igazán értékes dolgok a hétköznapi valóságban vannak, ezért senkinek sem kell aggódnia: személyesen továbbra is találkozhatnak majd az énekesnővel.

...ezért továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat

– írja. Végül hozzáteszi, hogy továbbra is blogol majd és a Sztárban Sztár leszek! új évadáról is posztol majd.

Legyetek most Ti is bátrak és térjetek vissza a valódi értékekhez!️

Én szeretni jöttem, énekelni, adni… erre születtem!

– bíztat mindenkit a posztnál, amelynél letiltotta a hozzászólásokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A legjobb döntés, csak végleg kellene visszavonulni. Remélem a hírekből is hiányozni fog!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A legjobb döntés, csak végleg kellene visszavonulni. Remélem a hírekből is hiányozni fog!!!
Toller Béla
Nem lehetne, hogy végleg befogja ? Énekeljen, máshoz nem ért ! A hazafias nótáival meg majd csak jut valamire duma nélkül is ...
Gazella
Teljesen visszavonulhatnál ringyó! Nem hiányzik a visitó hangod!
Eladott Ország
Helyébe lép Tóth Gabi+ Viktor. Itt nincs faj keveredés. Kolompár Totovics Winettu! Ez ütött mint a buszkerék. Csak úgy sugárzik a tekintetéből az értelem, mert ő alapélelmiszert iszik minden nap! A kép, ami bizonyosan elb@ssza az egész napodat.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/300473180_5520886904636868_9218476788526829216_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=-uD3_j2RwvkAX9qieuf&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_mQ1bRFYz4EfyXIQKWMN440X7KXE6NpdyniwUYCYcDKA&oe=630A7588
Tóth Gabi órája. 7 millió Ft. Ez igen,mit lehet ehhez szólni? Valamit jól csinál ez a hölgyike,az éneklésen kívül. „Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben”
www.nyugat.hu/var/improxy/bnl1Z2F0XENsYXNzZXNcRkhEUGljdHVyZQ__/92/54/925487_toth_gabi_oraja.jpg?m=1660895398
Ezzel szemben Ferenc pápa a Reddit tanúsága szerint már legalább hét éve hordja azt az analóg Casio MQ24-7B2 órát, amit budapesti látogatása során is viselt. Ráadásul a Casio megerősítette, hogy valóban az ő termékükről van szó, de a cég beszámolója szerint a Vatikán nem kereste meg őket az órával kapcsolatban, így valószínűleg kicsengették érte a vételárat – mind a nyolc dollárt (ez nagyjából 3200 forintnak felel meg).
igenyesferfi.hu/media/2021/09/casio_ora_II_ferenc_papa.png
szaboria1
Gabika túl beképzelt lett, igaz a férjével együtt jelenleg van mit aprítaniuk a tejbe Gabi a Sztár a sztárba milliókat kap a férje a Séfek séfje után kap pár millácskát.
ómió
Márpedig az efftársak "nem felejtenek"!
NKF
Felőlem nyugdíjba is mehet.Csak ne lássam.
volvós
A sz.pással többet fox keresni ÜTK-s elvtársnő, csak vegyél pár térdvédőt a Kolostor raktárában átvehető !
ómió
@Eladott Ország: A hamisítványaitok alapján már megint "meg akartátok mondani" (meghazudtátok volna nekünk?), hogy ki is volt az ügynökötök!? És megint a picsába lettetek irányítva!? Ezt is onnét óbégatod? Akkor, helyben vagy!
Havanagi
Menjél csicska,senkinek nem fogsz hiányozni.
balos
@Havanagi: Pedig sin-kari éppen elővette a rágyűjtőtt egy és két forintosait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.