Mindenkit meglepett a naptárairól elhíresült díva.

Forró! Meztelen fotókkal kívánt boldog Valentin-napot mindenkinek Kiszel Tünde

Fotó: Kiszel Tünde/Instagram

Kiszel Tünde tavaly évvégén jelentette be, hogy míg a 2023-as kalendáriuma készült, a TikTok-ra is regisztrált. 

Most egy olyan fotómontázst osztott meg TikTokon, melyben nem csak szexi fehérneműs fotók, de meztelen képek is láthatóak – írta meg az nlc.hu.

A kényes részeket kitakarta, így megoldotta azt is, hogy a videót nem tiltotta le a közösségi oldal.

"Mindenkinek boldog Valentin-napot kívánok”

– írta a pikáns videó mellé a díva.

Forrás: nlc.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez a nő nem képes felfogni, hogy eljárt felette az idő???
SZÁNALMAS, hogy még mindig mutogatja magát!!! Nem vagyok rosszindulatú, sem irigy, de tény hogy van az a bizonyos kor, mikor "most kéne abbahagyni" emelt fővel!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Nem oszt,nem szoroz!!
Láttam már különbet is!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ágimami
Ez a nő nem képes felfogni, hogy eljárt felette az idő???
SZÁNALMAS, hogy még mindig mutogatja magát!!! Nem vagyok rosszindulatú, sem irigy, de tény hogy van az a bizonyos kor, mikor "most kéne abbahagyni" emelt fővel!!!:DDD
Giovanni Alba
@ágimami: ma, 15:25
Lehet hogy van az a kor, de van az a pénz is. Ha igény van rá, akkor lesz kínálat is.
Mellékvágány de idevág, sosem tudok kibékülni azzal, hogy az altesti munkásokat büntetik, és nem a szolgáltatást igénybe vevőket, pedig minimum felbujtók és társtettesek.
csak úgy....
kossuthot nekijje a zannya hétszázát! -addíg úgysem hagyja abba...
ágimami
@Giovanni Alba: Egyetértek (sajnos így van!)
Emmersson71
@Giovanni Alba: Nem büntetik a prostitúciót..még türelmi zónákat is kijelöltek számukra. Az pedig kérdéses, hogy a kínálat vonzza a keresletet vagy fordítva, a kereslet serkenti a kínálatot.
Többnyire a prostitúció párosul egyéb bűncselekményekkel - kifosztás, rablás stb -, ezeknek általában áldozata a kuncsaft.
Ha simán szolgáltatásként működne, nem akaszkodnának rá stricik, tolvajok, dílerek, akkor semmi gond nem volna a prostitúcióval. A többi ízlés és gyomor dolga...
namihami
Hááát, ízlés dolga...ez kell? Oké! De hogy még a néző fizet érte!?!?!?!
Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 19:36
Igazad van, nem tájékozódtam széleskörűen, sőt, szinte csak hallomásból szereztem híreket, de itt egy érintett beszámolója.
"A szexmunkásnak bármikor mondhatja a rendőr, hogy nem jó helyen áll, de a keserű valóság az, hogy sokszor azzal sincsenek tisztában, hogy Magyarországon legális a prostitúció – húzza alá Földi Ágnes. Jó esetben a járőr először csak felszólítja, hogy menjen arrébb, mert rossz helyen áll, és csak akkor indít szabálysértési eljárást, ha a szexmunkás később még mindig a helyszínen van.

EZ AZ ELMÉLET, A GYAKORLAT EZZEL SZEMBEN AZ, HOGY AZONNAL BEVÁGJA A RENDŐRAUTÓBA, ELVISZI ÉS SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁST INDÍT ELLENE, VAGY HELYSZÍNI BÍRSÁGOT SZAB KI, AMI 30-TÓL 300 EZER FORINTIG IS TERJEDHET – ISMERETI A NEHÉZSÉGEKET AZ EGYESÜLET ELNÖKE. A SZEXMUNKÁS PEDIG TART A RENDŐRÖKTŐL, ÍGY TEHÁT AKKOR IS ALÁÍRJA A PAPÍRT, HA PONTOSAN TUDJA, HOGY NEM ÁLL ROSSZ HELYEN, MERT NEM SZERETNÉ, HOGY BEVIGYÉK, EZZEL VISZONT ELISMERT EGY SZABÁLYSÉRTÉST, ÉS BE KELL FIZETNIE A BÍRSÁGOT, MERT HA NEM TESZI, AKKOR KÖZMUNKA VAGY ELZÁRÁS IS LEHET A SZABÁLYSÉRTÉSI A DOLOGBÓL."
Abban pedig teljesen igazad van, hogy sok az élősködő, aki szemrebbenés nélkül használja ki a helyzetet.
Olajszőke sanya bá' ezen a területen is rendet tehetne.
Emmersson71
@Giovanni Alba: Hm..ennyire nem mozgat meg a téma, de szerintem akkor küldi el a rendőr a r!bancot, ha nem türelmi zónában strichel, esetleg iskola, óvoda vagy templom közekében. Aztán - gondolom - anyagi vonzata is van, vagyis engedélyköteles lehet ez a munka. Passz, nem értek hozzá :)
Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 08:13
Már csak a társalgás kedvéért, mert itt azért felmerül az önkormányzatok mulasztásos törvénysértése, de ebbe nem áll bele semelyik nagyhangú véleményvezér egyik oldalról sem. Ahogy a szakszervezeti vezető mondja, az önkoriknak kellett volna kijelölni a zónákat, de valamilyen okból nem tették meg. Nehéz ez, éppen mint a mesekönyvek és a szextémájú tankönyvek esetében. Az Illatos kertet és a Káma szútrát nem tehetik ki a kirakatba, de bent, a templomban a pap bácsi szeplőtelen fogantatásról, vérfertőzésről, testvérgyilkosságról, kollektív bünről és válogatás nélküli tömegmészárlásról beszél.
Mondhatom azt ezek után, hogy képmutató, álságos a társadalom?
Bocs, kicsit elkalandoztam, de ez a jó ebben a kötetlen beszélgetésben, hogy minden további nélkül tovább lehet görgetni.
Emmersson71
@Giovanni Alba: Nem vitatkozunk..mondhatod :)
Én picit hátrébb lépve nézek erre a problémára. Megoldani nem akarom, nem is tudom..de nem is igazán érdekem. Ha belemásznék a társadalmi problémákba - ahogyan nem fogom tenni soha, mert hülye azért nem vagyok, ehhez rövid az életem -, akkor sem lenne az első 100 megoldandó között a qrvák ügye.
fergeteg
Fiatal hülye gyerekeknek biztosan jó tanítómester. Normális ember ezzel nem kezd ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.