Kétperces videót készített Ráskó Eszter humorista és a Youtube-on Anzselika Habpatronként ismert színésznő Stefanovics Angéla.

Sírós-nevetős két percben a magyar egészségügy gyalázatos helyzete – videó

A Vészhelyzet zenéjét kölcsönző, Készhelyzet című kamaradráma egy epeműtétre érkezett betegről szól, aki – protekciós lévén – alig 9 évet várt a beavatkozásra.

Nem lőjük le a poénokat, de annyit elárulunk, hogy az is kiderül, mi a különbség a gyermekorvos és a gyermek orvos között.

Forrás: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Libbantölő: ma, 10:12
Ez borzasztó, tényleg ezt írta neked az agysebész amikor sürgetni merészelted? Tudod mit? Fogadd meg a tanácsát, de ne ragaszkodj az öt évhez, minden nap veszteség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
nem is tudom...ez humornak készült, de inkább sírósra sikerült..
balos
Hát az irány a nemzethy sámán szerint jó!Ma például dicső szálasi ferenc nyomába lép!
ómió
Pedig, ugye, az efftársi eü-leépítés után még "prompt service" volt tapasztalható!? És az efftársnők mindezt képesek voltak "elmúlasztani"!? Ejnye!
Libbantölő
Ha 9 évet kibír a kibaszott aberrált tested orvosi beavatkozás nélkül, akkor ne terheld az egészségügyet a faszságaiddal retek! Bírj ki még ötöt aztán dögölj megcsendben!
namihami
Hogy az Orbánt mindez nem zavarja, az nem meglepő! Agyilag nem éri fel, az ő agyával ez van! És ha netán beteg lenne,akkor a Lölő majd segít neki elmenni magánba (mert ő ahhoz ugyebár csóró).
De az, hogy ez az ""egészségügyi vezetőinket"" se érinti meg, az tényleg tragédia. Szánalmas, hogy a meghunyászkodás, a pozícióféltés és a fizetés megtartásáért képesek felrúgni a szakmai hitelességüket. Mert emberi talán sose volt, de mint orvosi vezető is lejárassa magát, az már a fideszes potentátságot jelenti!
Nessy
Akinek jár VIP ellátás, illetve van pénze a magán ellátásra, annak több esélye van a gyógyulásra, mint akinek ki kell várnia az egyre hosszabb várólistákat már a járóbeteg ellátásban, különösen a diagnosztikában! Jó, a videóbeli 9 év még nem, de 2 éves várólista egy -egy beavatkozás esetén nem ritka! Mint ahogy az sem, hogy az az orvos, akihez évekig járt az ember kontrollra, már dolgozik a rendelőbe. Még egy-két bölcs, szakszerű egészségügyi törvény, és ennyi sem marad! A szakdolgozókról nem beszélve! Elmarad műtét, mert nincs szakdolgozó, akik nélkül pedig nem megy! Utána meg majd a szibatárs segít ellátni a frissen műtött beteget, mert elfogynak az ápolók!
Giovanni Alba
@Libbantölő: ma, 10:12
Ez borzasztó, tényleg ezt írta neked az agysebész amikor sürgetni merészelted? Tudod mit? Fogadd meg a tanácsát, de ne ragaszkodj az öt évhez, minden nap veszteség.
Aki Én
@Libbantölő: Amikor valaki annyira nem érzi, hogy buta balfasz, mint te, akkor annak igazán segítségre lenne szüksége.
Te valami elképesztően nagy balfasz korcs vagy.
namihami
@Libbantölő: 10.12:. Nem szoktam személyre szólóan írni, de erre a kommentedre és egy beteg emberrel kapcsolatos reakciódra csak annyi jutott eszembe, hogy :: ""Itt a példa előtted!
Kövesd, és minél hamarabb!""
Emmersson71
Csak azt kívánom a NER legalsó polcán vegetáló fidesznyikeknek, hogy kerüljenek be az EÜ rendszerbe...MIELŐBB!
rbela
Hasonló eset nálam, közel 1 évet vártam szakorvosi ellátásra, amikor időpontra mentem" már nem dolgozik itt" kérjek uj időontot,, az eszem megáll, Végigültem hátha bekerülök, Sikerült.
Lepényleső
... volt valaha valami amit egykor egészségügynek neveztek,
mára a reménykedő betegek annak csak a hamvain lépkednek,
s nem kevés helyen ukázként túlnyomórészt csak le,- kezelnek?
gina
Rohadék OV cigány az évértékelödben erröl kussoltál ugye féreg moslék,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.