Tóth Andi a napokban közölte a sokkoló hírt, abba hagyja az éneklést.

Szikora után Zalatnay is megszólalt Tóth Andi meglepő bejelentése kapcsán
Fotó: TV2

Nem egy vidám beszélgetés lesz ez a mostani

– kezdte Tóth Andi csütörtökön közzétett, majdnem 30 perces Instagram-videóját.

A bejelentéssel kapcsolatban Tóth Andi egykori mentora, Szikora Robi is megszólalt

Zalatnay Sarolta sem hagyta szó nélkül Tóth Andi döntését, mint mondta, az énekesnő hozott egy döntést a jövőjéről, a karrierjéről és ezt akkor is tiszteletben kell tartatni, ha sokak szerint ez a döntés rossz, vagy legalábbis nem megfelelő.

Zalatnay egykor saját bőrén tapasztalta meg, mi történik, ha más mondja meg mi a helyes. 

Cini alig volt 20 éves, amikor nála is beütött az a fajta érzelmi válság, ami most Tóth Andival mondatja azt, nem akar többé énekelni – írja a Bors.hu.

A lap szerint számos párhuzamot lehet vonni a két énekesnő között, hiszen mindkettejük számára hirtelen jött a felnőtté válás. Cini 16 éves volt, amikor felfedezték, Tóth Andi pedig 15 évesen tűnt fel az X-faktorban.

Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorba vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni és persze színészként is helytáll. Egy ilyen multitalentumot hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a ”tollait”, zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában

- kezdte a Borsnak Cini.

Elmondása szerint ő ilyen módon nem hasonlítja magát Andihoz, hiszen nem nyert sem táncversenyt, és nem utánozott le mindenféle hazai és világsztárt úgy ahogyan Andi. Azt viszont tudja, mihez vezet az, ha nem érzi jól magát a bőrében, és nem érzi, hogy a helyén lenne zeneileg.

Az én karrierem akkor indult el robbanásszerűen, amikor 1967-ben a Nem várok holnapig című dallal megnyertem a Táncdalfesztivált. Azt az őrületet még ma is nehezen fogom fel, pedig majd hat évtized telt el azóta. Hirtelen mindenki akart tőlem valamit, mindenki valamilyenné akart formálni és közben elfelejtették megkérdezni, hogy én mit akarok

- tette hozzá Zalatnay.

Tóth Andinak is jár a lehetőség, hogy levegőhöz jusson és ha ennek az az ára, hogy nem énekel, akkor ez az ára. Ezt az árat ő fizeti és nem más és csak ő döntheti el, hogy megéri-e. Szóval el a kezekkel Tóth Anditól

- jelentette ki határozottan Zalatnai Sarolta, aki hozzátette Andi számára is van visszaút a zenéhez.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Bors

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Pedig milyen szép volt. Egyik nap néztem meg az "Ezek a fiatalok" meg a "Szép lányok ne sírjatok" című filmet
ket. (Nosztalgia)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@puszt: Hát az az út a sötét seggbe vezet!A kultúrha nem bírja a fényes szeleket!
Nyírfa
Nem gondoltam, hogy egyszer egyet fogok érteni Zalatnayval.
Yoda69
@simmering73: Nekem is ez ugrott be elsonek. Jobban tenne, ha nem szerepelne nyilvanosan ilyen kulsovel, vagy legalabb tegyek ki a 18-as karikat.
puszt
@balos: LOL ...ahogy a fényességes szeleit se soká. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.