Velkovics Vilmos, a Hír TV főszerkesztője a csatorna vasárnapi Sajtóklubjában villantott fel néhány, elsőre talán nem teljesen érthető összefüggést.

A Hír TV fekete öves propagandistája megfejtette az oktatási válság okát

Velkovics Vilmos hatalmasat ment a Sajtóklubban. Forrás: Hír TV

Velkovics, miután levezette, hogy

· Brüsszelben a fehérek már csak kutyákat sétáltatnak, nem gyereket,

· ezzel szemben Bécsben már csak arab családok ülnek a parkokban, egyetlen egy fehéret sem látni

ráfordult a fideszes propaganda forró krumplijára, a magyar oktatás végletekig lerothasztott állapotára. Konkrétan azt kezdte boncolgatni, hogy a magyar oktatás minőségét a liberális pedagógusok rontják. Persze megoldási javaslatot is adott: bezzeg amikor papok tanítottak…

Nagyon sok olyan liberális pedagógus van, aki a saját kis egója hizlalása érdekében pont a szigorúbb és következetesebb tanárok kárára meg az egész rendszer kárára próbálja építeni a saját önbecsülését.

A ránézésre is jó ötvenes Velkovicsot állítása szerint "paptanárok tanították". Ott aztán rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni – idézte a populista véleményvezért a 444.

Forrás: 444
Fotó: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
"Velkovicsot állítása szerint "paptanárok tanították". Ott aztán rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni"
Ha ez jó volt neked barom, akkor annál is hülyébb vagy, mint amilyennek látszol.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezeket a fideszes csírákat majd el kell...
Ábel
Mióta ezek elfoglalták a Hír Tévét, nézhetetlen lett.
Menőmanó
"Velkovicsot állítása szerint "paptanárok tanították". Ott aztán rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni"
Ha ez jó volt neked barom, akkor annál is hülyébb vagy, mint amilyennek látszol.
Sámannus
Téged pap tanított ezért maradtál hülye.
simmering73
...rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni, szopni, nyalni.
Fenyöfa58
Europában van 3 millió MIGRÁNS ugy hivják őket FIDESS BIRKÁK !!!
Nessy
Az tény, hogy az átkosbanvis működő piarista, bencés gimnáziumok színvonala magas volt. Ha ez a hapsi ott végzett, akkor ő volt a selejt,
Emmersson71
A ránézésre is jó ötvenes Velkovicsot állítása szerint "paptanárok tanították". Ott aztán rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni és xopni.
jáger laszló
Konklúzió
Velkovics totál hülyeséget beszél
Ezt még maga sem hiszi L!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
AMORÁLISOK
a fideszesek 90 százalékát is lehazudod a magas égből. agyrémeid vannak?
kereső
@sgl: Ez, baszodalásan- KÖVETKEZMÉNY!- amit a magyar társadalom nem ismert eddig, és most kénytelen a saját bőrén megtapasztalni: mit jelent az egyetemi, oktatói, kutatóti autonómia felszámolása, mit jelent a közvagyon magánositása- mely elvesziti köz jellegét. Magyarországon nincs következménye- van viszont nemzetközi: a magyar oktató-kutató szakemberek kizárása a nemzetközi együttmúködésekből, kizárás az unió ECR pályázataiből- ami euro milliárdojat jelent(erre akarták orbánék rátenni az enyves mancsot a kuratóriunokon keresztül, hiszen ebben a költslgvetési ciklusban az eu-nál prioritást élvez az oktató-kutató munka).
Nem számoltak ezzel orbánék, hogy a nyugati kutató műhelyek nem fognak a magyar kormánynak pénzt pályázni- inkább kihagyják a magyar kutatókat. Azok meg menekülnek- sokukat tárt karokkal várják a halódók. Jöhet az új szlogen a kormánytól: agyelszivás!
Péter2
Egy újabb beteg romagyerek , beteg vergődése beteg emberek felé , 2 hete voltunk kint Ausztriába venni egy kettő dolgot , egy arabbal nem találkoztunk , pedig Bécs belvárosba töltöttem el majdnem az egész délelőttömet de kínait annál többet !
Eladott Ország
Velkovics Vilmos közpénztévés műsorvezetőt ezért fizeti a csúti geci.
telegdilaci
@Menőmanó:Fröcsög a fos a mocskos pofádból,firkász,Nemsokára Magyarországon is hasonló lesz a helyzet ha gazdád akinek fényesre nyalod naponta az ülepét,betelepít több százezer vendég munkást, az Országba,akkor is ezen a véleményen leszel köcsög egyszer már Lázár Jani is kiment Ausztriába hogy lejárassa az Osztrák szomszédainkat,meg is lett az eredménye,sajnos nagy az Isten állatkertje, Magyarországon,ezeket a hitvány gazembereket,nem érdekli az igazság csak nyomatják a mantrát! hogy megfeleljenek a potrohos vezérnek!
Aki Én
Jobb helyeken az ilyen hazudozást, uszítást komolyan büntetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.