Tóth Gabi nem érti, hogy miért jó valakinek, ha büntetlenül kötözködhetnek vele. Azzal tisztában van, hogy nem szeretheti mindenki.

A NER pacsirtája nem bírja tovább a durva kommenteket

Tóth Gabi a világ legbékésebb embere, de... Forrás: Tények Plusz

Mivel ismert ember, sokkal többen szeretik, sokkal többen bántják is.

„Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek. Engem sem kell mindenkinek kedvelni. Tehát én vállaltam, hogy megosztó személyiség vagyok, vibráló vagyok. Valakinek túl sok, túl ömlengős, de vannak, akik engem pont ezért szeretnek” – kezdte Gabi a panaszkodást a Tények Plusz stábjának.

Évek óta úgy érzi, hogy gyűlölethadjárat indult ellene, nemrég pedig döbbenetes kommenteket kapott, amire videóban reagált.

Nagyon sok fizetett troll van és az oldalamon lévő negatív kommentelők nagy része azok kamu profilok. Igazából ez egy sikk most. De én egy darab ilyen negatív élménnyel, csak Gabi tarts ki, szeretünk Gabi, jó énekeső vagy Gabi és így akkor most mivel foglalkozzak? Azzal, hogy mit kommentelnek nekem idegen emberek, akik nem is ismernek vagy azzal, akik belenéznek a szemembe és odajönnek hozzám az utcán és azt mondják szeretünk és veled vagyunk

– részletezte az énekesnő.

Nem loptam meg senkit, én nem csaltam adót, én nem drogozok, én nem csalom meg a férjem, én nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt egy vadóc tinilányból édesanya lettem és ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretik a megszokottat, de hát milyen fura lenne 35 évesen még mindig 15 évesként ugrálnék a színpadon ugyanazokban a ruhákban, nem?

– véli Gabi.

Az igazán fontos dolgok az az, hogy van egy gyönyörű kislányom ott a férjem, van egy gyönyörű családom, építgetem a kis házamat, kertészkedek, főzünk jókat, nagyokat beszélgetünk, ez minden embernél nagyrészt nyilván vannak tragikus sorsok, de általánosságban minden embernél elérhető egy jó baráti társaságban, egy jó családi összejövetelbe fogjuk meg egymás kezét, szeressük meg egymást ne Tóth Gabinak kommentelgessünk mert nem biztos Tóth Gabi tehet arról

– mondta kissé összefüggéstelenül az énekesnő.

Forrás: Tények Plusz
Fotó: Tények Plusz

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Gabi, még mindig nem jöttél rá, hogy te magad prvokálod a közönséget? És nem csak amiatt, hogy nem alaptalanul matyómintás, álkeresztény, fideszpárti, párthűségért díjazott énekesnek tartanak, hanem akkora az egód, hogy kéretlenül folytonosan kibeszél belőled. Azt a típust adod elő, akire azt szoktuk mondani, hogy "mindenki hülye, csak én vagyok villamos". Minek állandóan szerepelni, elég már a netes önsajnálat hegyekből! Mert tudjuk, ba**ni és szűznek maradni egyszerre nem lehet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Horizont: Szerintem ne is énekelgessen, mert nem tud! Stúdióban még csak csak kihoznak valamit a hangjából, de élőben katasztrófa!
jáger laszló
Sajnálom
Nem én provokálok!!
Ez jön le a közönség körében...
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
""...az énekesnő.""
Énekesnő??? Ezt talán mégse kellett volna!
""Majd elfeledtem győri... illetve: világraszóló Beyoncé prezentációját!""
kakukkmadár
Gabi, még mindig nem jöttél rá, hogy te magad prvokálod a közönséget? És nem csak amiatt, hogy nem alaptalanul matyómintás, álkeresztény, fideszpárti, párthűségért díjazott énekesnek tartanak, hanem akkora az egód, hogy kéretlenül folytonosan kibeszél belőled. Azt a típust adod elő, akire azt szoktuk mondani, hogy "mindenki hülye, csak én vagyok villamos". Minek állandóan szerepelni, elég már a netes önsajnálat hegyekből! Mert tudjuk, ba**ni és szűznek maradni egyszerre nem lehet!
balos
@kakukkmadár: A fideSSes még erre is képes,ha jól megfizetik!Példa rá a novákjuditjózsika is!
Csizmás Kond
Az ilyen szarháziskodás nem újkeletű és nem is a támadott személyekről szól, vagy szólt hanem a társadalom müveltségéről. Azért basztatnak valakit mert nem annak énekel, zenél szaval, játszik, sportol stb. akinek valaki szeretné...züllött világ.
Emmersson71
"Tóth Gabi nem érti, hogy miért jó valakinek, ha büntetlenül kötözködhetnek vele."

Később megválaszolja, hogy szerinte miért...

"...és az oldalamon lévő negatív kommentelők nagy része azok kamu profilok. Igazából ez egy sikk most."

...de mégsem érti :)
Revans
@durbincs:Maga is csak 1 söpredék GECI!:))
Emmersson71
Én pedig ezt a mondatot nem értem!

"De én egy darab ilyen negatív élménnyel, csak Gabi tarts ki, szeretünk Gabi, jó énekeső vagy Gabi és így akkor most mivel foglalkozzak?"

MI VAAAN???
Lepényleső
Állítólag mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni? Ám ez messze nem az,csak a bánt próbálja utánozni?
Virág Árpád
Énekeld az Internacionálét + a szovjet himnuszt! Rögtön 100%-on leszel! ELINTÉZEM!
jesz
"a NER pacsirtája"... ez jóóóó...
gina
@Pegero: Úgy mint téged sz@r le mindenki te proli kis buzi arab rühes hahahahhahaha
gina
Lehet hogy tud énekelni ,de egy becstelen emberi szemét
Clavigo
@Pegero: Inkább ásd el magad,Mahmoud..Mindenki jobban járna.,
Nessy
Tóth Gabi az utóbbi időben többet siránkozik, mint három sirató asszony együtt.
Dr. Proktor
Csak ránézek erre a rövidített nevű nyomtató márkára és semmi szép nem jut az eszembe, ellentétben sok nyomdafestéket nem tűrő megállapítással...
Eladott Ország
"Azt mondják, hogy lázadok, és miért lázadok?" Mióta számít lázadásnak egy elnyomó, gazember, teljhatalmú rezsim kiszolgálása? Talán a józan ész és a tisztesség ellen lázad. Én hiszem, hogy vannak igaz keresztények. Na meg vannak a Tóth Gabik, akik magukra aggatják mint jelzőt. Ez csak politikai kereszténység. Szerintem a NEResztény szekta ténykedései és Jézus tanításai között nincs átfedés. Ha Tóth Istenben hinne, nem közösködne a NER(k)esztény elitettel. Nevetséges az un. jobboldal részéről ez az állandó mártírkodás. Senkit sem érdekel, hogy hányszor imádkozik vagy mennyit jár templomba vagy miben hisz. Az viszont sokunknál kiveri a biztosítékot, hogy ha valaki a kereszténység álcája mögé bújva uszít, elnyom, manipulál és lop és szembemegy mindazokkal az elvekkel, melyekre épült a kereszténység. Nincs egy önálló gondolata, kilóg a szájából a gondolatmankó, illetve a "mondókát" amit a szájába adnak, dől a fideszes bullshit. "Toltgagyi" arccal a kassza felé. Az anyád3,14csáját akar elvenni tőled akárki akármit is. Tőlem tévelyeghetsz a hited f@szerdejében napestig, majd újra reggelig, ha neked úgy tetszik, de csináld úgy, hogy ne találkozzak mindennap a nyavajgásoddal, a kéretlen térítéseddel, mert ez arra késztet majd, hogy felvessem: nem kéne talán ezt a vallásában révedező hittérítőt törölni? Apropó, meghozta már a postás az érettségi bizonyítványodat? vagy arra nem jut idő?! "El akarják törölni a hitet" Viszont helyette sok bankjegyet olvas. Azért az semmit nem kompenzál ?!
uploads.disquscdn.com/images/cfb942d97a1ac439ffbc83cd212ece4248c39664ba0b464f0c5df940e1fb63e8.jpg?w=800&h=405

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.